Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bedem fest: Zahuktava se atmosfera

diciplina_kic
Sandra Vahtel
  • Autor onogost.me
  • 04.09.2015. u 21:40

Drugi dan festivala počeo je dobrom atmosferom  i nastupom nikšićkog benda Voodoo koji je svojim zvukom razigrao prisutne. 

Nakon njih nastupili su , Tevarbulebra, Stvor, Syleth te Willie and the groundskeepers čiji su članovi za  portal Onogošt sumirali utiske na kraju nastupa.

„Nastup je bio sjajan, kiša nas neće spriječiti da se do kraja večeri dobro zabavimo. Uglavnom drago nam je što smo učestvovali na ovom festivalu i uvijek ećmo se rado odazvati“ kazao  je Filip Blagojević, pjevač benda  Willie and the groundskeepers.

Za večeras se očekuje i nastup bendova Off duty, Irish stew, Xander and the keys. Headliner za večeras, Disciplin A kitchme svoj nastup počeo je oko 23:30h.

Od 22h na tvrđavi na Electro bini nastupaju Marek Tripkowsky, Goran Ivanović i Hecler DJ-z.

Danas je takođe održana i press konferencija Zaječarske Gitarijade, Bedem festa i hrvatskog benda Syleth u vezi sa potpisivanjem protokola o saradnji ova dva festivala. Na press konferenciji su govorili: Perislav Dučić, direktor Ustanove Gitarijada Zaječar, Petar Šundić, direktor Bedem Fest-a iI predstavnik benda Syleth.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Audicija za muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ za nikšićke učenike održaće se u petak, 12. aprila, sa početkom u 19 časova, u sali Nikšićkog pozorišta.