Bedem fest: Zahuktava se atmosfera

diciplina_kic
Sandra Vahtel
  • Autor onogost.me
  • 04.09.2015. u 21:40

Drugi dan festivala počeo je dobrom atmosferom  i nastupom nikšićkog benda Voodoo koji je svojim zvukom razigrao prisutne. 

Nakon njih nastupili su , Tevarbulebra, Stvor, Syleth te Willie and the groundskeepers čiji su članovi za  portal Onogošt sumirali utiske na kraju nastupa.

„Nastup je bio sjajan, kiša nas neće spriječiti da se do kraja večeri dobro zabavimo. Uglavnom drago nam je što smo učestvovali na ovom festivalu i uvijek ećmo se rado odazvati“ kazao  je Filip Blagojević, pjevač benda  Willie and the groundskeepers.

Za večeras se očekuje i nastup bendova Off duty, Irish stew, Xander and the keys. Headliner za večeras, Disciplin A kitchme svoj nastup počeo je oko 23:30h.

Od 22h na tvrđavi na Electro bini nastupaju Marek Tripkowsky, Goran Ivanović i Hecler DJ-z.

Danas je takođe održana i press konferencija Zaječarske Gitarijade, Bedem festa i hrvatskog benda Syleth u vezi sa potpisivanjem protokola o saradnji ova dva festivala. Na press konferenciji su govorili: Perislav Dučić, direktor Ustanove Gitarijada Zaječar, Petar Šundić, direktor Bedem Fest-a iI predstavnik benda Syleth.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kultna jugoslovenska grupa „Ođila” održaće večeras koncert u Nikšićkom pozorištu, sa početkom u 20 časova.
Kulturno kreativni centar Akord u sebi sabira sve vidove umjetnosti, ljubavi i misli, koji već vjekovima čovjeku omogućavaju da osjeća slobodu i da bude slobodan. Akord manifestuje da kultura jeste nevidljivi medijum koji spaja i ujedinjuje ljude različitih uzrasta, nacija, vjeroispovjesti, ljude različitog obrazovanja i društvenog statusa, riječi su Miljana Mijuškovića, savjetnika za kulturu, turizam i vjerska pitanja u Opštini Nikšić povodom obilježavanja jubileja 25 godina postojanja i rada "Akorda".