Besprekorni Latin show nikšićkih plesača: Plesni klub “Royal” donio zlato sa Svjetskog prvenstva u Liberecu

rojal_naslovna
Plesni klub Royal
  • Autor onogost.me
  • 29.11.2016. u 08:41

Plesni klub “Royal” zasjenio je mnoge učesnike Svjetskog prvenstva u latinoameričkim plesovima, koje je protekle sedmice održano u češkom Liberecu.

Takmičenje koje je trajalo od 22. do 27. novembra okupilo je 2.800 učesnika iz 23 zemlje Evrope i Azije, u različitim kategorijama, među kojima su Latino i karipski plesovi, Latino i artistic show.

Prvo mjesto u kategoriji Latin show – grupa junior, osvojile su Maša Miljanić, Marija Kovačević, Anja Urošević, Nađa i Đina Perović. Grupa koju čine djeca i odrasli osvojila je treće mjesto u istoj kategoriji, dok je Anđela Milović osvojila treće mjesto u Solo Latin show junior.

Naši sugrađani bili su uspješni i u pojedinačnim latino plesovima, pa je u disciplini “Cha cha” bronzanu medalju ponijela Ksenija Giljen.

Vicešampionka u juniorskoj kategoriji je Marija Bjelica, koja je i u ostalim disciplinama bila finalista, pa time i najuspješnija takmičarka ovog kluba.

Kako nam je kazao trener i direktor kluba Miloš Adžić, takmičari su počeli sa pripremama 1. avgusta, a u narednom periodu čekaju ih pripreme za evropska prvenstva.

“Mi smo česti učesnici ovakvih turnira, tako da se ovakav rezultat mogao i očekivati. Smatramo da smo sa plasmanom mogli proći bolje, ali to nekad i ne zavisi od nas, već od ukusa sudija. Zadovoljstvo je raditi sa djecom koja dolaze u naš plesni klub, koja rade ono što vole i u čemu su zasigurno najbolji u Crnoj Gori i šire. Slijede nam pripreme za naredna takmičenja na kojima će učestvovati svi naši članovi u Hip Hopu i grupi Latinoameričkih plesova”, istakao je on.

Klub se dobro pokazao i na prethodnom Svjetskom prvenstvu u Hip Hopu, koje je održano u austrijskom Gracu, osvojivši 17. mjesto u konkurenciji 87 takmičarskih parova.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci