Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
12:07
7.6.2019.

Bojana Vunturišević i Igor Vince nova imena ovogodišnjeg Bedem festa

Bojana Vunturišević i Igor Vince nova su imena ovogodišnjeg izdanja Bedem festa i obećavaju nezaboravan provod za sve generacije posjetilaca na tvrđavi.


Regionalna turneja jubilarnog X Bedem festa i dalje traje, početak festivala se jako bliži, dok iz organizacije poručuju da su na talasima pozitivne i radne energije i da baš uživaju. 

“Sjajno je obilaziti region, sretati se sa starim prijateljima, ali i sticati nove kontakte i nova poznanstva. Naročito nas raduje činjenica da se o Bedem festu govori u Ljubljani, Zagrebu, Zaboku, Skopju, Sarajevu, Novom Sadu, Beogradu i da se naša baza fanova iz dana u dan sve više širi”, nastavljaju iz organizacije.

Oni ističu da je budućnost Bedem festa utemeljena upravo u regionalnim okvirima, i da svakog dana imaju veliki broj sastanaka, a u međuvremenu je nastalo dosta novih ideja.

“Uzimajući u obzir okolnost da je Bedem fest mjesto ekskluzivnih i premijernih nastupa, nastavljamo u tom pravcu” poručuje direktor festivala Petar Šundić.

On je kazao da će Bojana Vunturišević imati svoj premijerni nastup u Crnoj Gori upravo na Bedem festu i da se tome jako raduje.

"Riječ je o veoma autentičnoj ženskoj personi u pravom smislu te riječi, iza koje stoje fantastičan glas, posvećenost, posebna energija inspirativna naročito za mlađe posjetioce i mlađu publiku, što je i smisao našeg festivala”, ističu iz organizacije.

Šundić je kazao da je Igor Vince neko čije vrijeme tek dolazi i da su uvjereni da će nastup njega i njegovog neobičnog benda, u kome dominiraju pripadnice ljepšeg pola, predstavljati pravo osvježenje u vrelim i sparnim ljetnim večerima tokom održavanja Bedem festa.

"Za sve one koji nijesu čuli za ovog sjajnog muzičara, topla preporuka da odmah poslušaju neku od pjesama, poput "Sve je u redu draga", "Zaboravili smo da živimo"…Igor jednostavnim riječima i toplim notama, ritmom, melodijama tjera vaše tijelo na gibanje, na ples, igru…Mnogo se radujemo da našoj publici podarimo uživanje uz ovog sjajnog muzičara”, naveo je Šundić.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:04
  20.9.2019.

  Čim su počeli taktovi pjesme „Istine i laži“, kojom je otvorio koncert, vidjelo se da su nikšićka publika i poznati crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković odavno na istim talasnim dužinama. Iako je Sergej pozvao publiku da zajedno s njim pjevaj pjesmu koju Nikšićani, kako reče, najviše vole, „Prokleta bila“, pokazalo se da oni vole sve njegove pjesme koje su zajedno sa njim pjevali.

 • 08:20
  20.9.2019.

  Koncertom Indire Forze i Alena Islamovića Crnogorska kulturna mreža večeras će obilježiti deceniju rada.

 • 08:09
  18.9.2019.

  Dan oslobođenja grada - 18. septembar, opština Nikšić će pored brojnih aktivnosti obilježiti i koncertom Sergeja Ćetkovića na Trgu Slobode.

 • 08:25
  15.9.2019.

  Dan oslobođenja grada- 18. septembar, Opština Nikšić će pored brojnih aktivnosti, obilježiti i koncertom Sergeja Ćetkovića na Trgu Slobode.