Budimpešta: Osam zlatnih medalja za Art Viva dance

Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 23.06.2019. u 08:57

Na juče završenom internacionalnom plesnom takmičenju “Freedom dance Budapest”, koje kroz ples promoviše kulturnu različitost, takmičarke "Art Viva dance"-a osvojile su osam prvih mjesta.

“Prvo mjesto u kategoriji children i junior, u tri solo discipline, osvojile su Jovićević Vasilisa, Lakićević Anja i Kadić Jelena. Na pobjednički tron zastavu Crne Gore iznijele su formacije i grupe u etno dance stilu. U kategoriji juniori dva prva mjesta osvojile su Elena Veličković, Andrea Perunović, Tijana Krivokapić, Kristina Marojević, Tara Jovanović, Jovana Vujović, Darja Niković, Anastasija Janković,Marija Sarić, Aleksandra Nikolić, Maša Vukotić, Jelena Kadić i Anđela Sakotić”, naveli su iz pomenutog plesnog kluba.

Najsjajnije odličje u kategoriji children osvojile su dva puta i Irina Veličković, Gorica Stanjević, Iva Memedović, Anđela Simović, Sara Papić, Zara Mrkić, Teodora Radulović, Andrea Vukotić, Mia Nikolić i Isidora Nikcević.

“Prezadovoljna sam. Ovo je novo priznanje za veliki rad i trud koji ulažemo stvarajući plesne čarolije. U svim kategorijama u izuzetno jakoj konkurenciji imamo šta da pokažemo”, kazala je Tanja Čolević, koreograf.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Završila je Nižu muzičku školu – odsjek klavir, osvojila desetine zlatnih medalja na takmičenjima u modernim plesovima, ali ju je želja za novom avanturom iz svijeta muzike odvela u oblast modelinga i odmah se to ispostavilo kao pun pogodak.
Festival Lake fest održaće se ove godine od 4. do 6. avgusta na obali nikšićkog jezera Krupac.