Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Civis Diversus i KC PUNKT organizuju kurs stripa i ilustracije

kurs1
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 26.01.2017. u 07:57

Nevladine organizacije Civis Diversus i Kulturni centar PUNKT pozvale su mlade sugrađanke i sugrađane od 10 do 14 godina da se prijave za kurs stripa i ilustracije, koji će biti organizovan u okviru projekta ART RESTART. 

”Tokom višemjesečnog kursa polaznici će imati priliku da se upoznaju sa osnovnim elementima nastajanja jednog stripa kao što su crtež, kompozicija, story board, dizajn karaktera… Uz to, kroz praktični rad polaznici će se upoznati sa literaturom i istorijatom stripa i ilustracije’’, kažu iz pomenutih NVO koje organizuju ovu aktivnost.

Kursom rukovodi grafički dizajner i ilustrator Zdravko Delibašić Beli, a biće besplatan za sve polaznike.

”Samim tim i broj učesnika je ograničen, tako da će oni koji se najbrže prijave imati prednost”, dodaju organizatori.

Prijave se mogu podnijeti putem Facebook stranica organizacija Kulturni centar PUNKT i Civis Diversus (inbox), na broj telefona +38267755570 ili na [email protected] / [email protected] do 31. januara 2017. godine.

U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i uzrast kandidata, kao i ime, prezime i kontakt jednog od njegovih roditelja.

Projekat ART RESTART finansiran je od strane Fonda za aktivno građanstvo – FAKT, uz podršku JU Narodna biblioteka „Njegoš“.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Audicija za muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ za nikšićke učenike održaće se u petak, 12. aprila, sa početkom u 19 časova, u sali Nikšićkog pozorišta.