Dejli Mejl: Crnogorci uljepšali otvaranje Igara uz uniforme iz Hari Potera

cg
  • Autor onogost.me
  • 07.08.2016. u 12:44

Stil crnogorskih sportista tokom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara već je pobrao simpatije cijelog svijeta, a naš tim je dobio komplimente i od britanskog "Dejli mejla" za izbor odjevne kombinacije. 

Uticajni ostrvski list je delegaciju Crne Gore izdvojio među čak 206 ekipa, koliko je prodefilovalo čuvenom “Marakanom” tokom otvaranja Igara u Riju.

“Za mnoge, uniforme Crnogoraca koje su bile nalik onim iz filmovima o Hari Poteru uljepšale su ceremoniju otvaranja koja je bila manje od magične. Svijetloplavi odjevni predmeti sa panama šeširima podsjetili su na uniforme nošene na Bobatons akademiji magije u filmovima o Hari Poteru”, piše u tekstu “Dejli mejla”.

Sada su naši sportisti na potezu da i na borilištima budu na nivou na kojem su bili prije dvije večeri za vrijeme ceremonije otvaranja Olimpijskih igara.

CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kultna jugoslovenska grupa „Ođila” održaće večeras koncert u Nikšićkom pozorištu, sa početkom u 20 časova.
Kulturno kreativni centar Akord u sebi sabira sve vidove umjetnosti, ljubavi i misli, koji već vjekovima čovjeku omogućavaju da osjeća slobodu i da bude slobodan. Akord manifestuje da kultura jeste nevidljivi medijum koji spaja i ujedinjuje ljude različitih uzrasta, nacija, vjeroispovjesti, ljude različitog obrazovanja i društvenog statusa, riječi su Miljana Mijuškovića, savjetnika za kulturu, turizam i vjerska pitanja u Opštini Nikšić povodom obilježavanja jubileja 25 godina postojanja i rada "Akorda".