Off Duty: Nikšiću i Crnoj Gori potreban Lake Fest

off_duty
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 13.07.2016. u 14:33

Nikšićki bend Off Duty najavljuje da će dati sve od sebe na šestom Lake Fest-u, gdje će, kako kažu, imati energičan nastup.

”Naša muzika natjeraće ljude na skakanje, šutke i dovesti do potpunog ludila”, najavljuju iz ovog benda za portal festivala.

Bend je osnovan 2008. godine, a sadašnju postavu čine: Bojan Kandić (gitala/vokal), Vuko Jovanović (gitara), Milan Gezović (bass) i Vasilije Savović (bubanj). 

Kada je u pitanju učešće na Lake-u, s ponosom ističu da je njihova svirka otvorila prvi festival 2011. godine.

”Na neki način počeli smo cijelu priču, koja traje šest godina i nadamo se da će trajati još dugo jer je Crnoj Gori i Nikšiću potreban jedan veliki rock festival. Pogotovo sad, kad ostali veći festivali prave zaokret ka elektro muzici”, kažu iz Off Duty-ija. 

Prema njihovim riječima, svi utisci sa tog nastupa su odlični, ali i sa ostalih na kojima su bili u publici.

”Želimo vam da ova i svaka naredna godina prođu bez kiše, koja je jedino pravila smetnje, sve ostalo je super… Nama je, svakako, drago da smo dobili poziv da posle pet godina ponovo nastupimo, i nadamo se da ćemo opravdati očekivanja organizatora. Pa, možda, opet za pet godina izađemo na binu Lake Fest-a”, kažu u šali momci koji sviraju punk-rock, a u posljednje vrijeme proširili su paletu gitarskih “riffova”.

Off Duty izdao je svoj prvi album u avgustu 2013. godine, pod naslovom ”Još jedan dan” u saradnji sa Bojanom Bojanićem, producentom u nikšićkom studiju “Ultrazvuk”.

Na pitanje da li spremaju nešto specijalno za publiku, koja će u avgustu biti na njihovom nastupu, kažu da uveliko rade na novom materijalu.

”Repertoar će biti sastavljen od bržih pjesama sa prvog albuma i novih pjesama od kojih će neke biti izvedene premijerno”, otkrili su u kratkom intervjuu.

Fanovima poručuju da dođu i uvjere se u njihovu najavu.

”Sigurno neće zažaliti. Neka dođu na vrijeme i isprate svakog izvođača, jer nemaju baš svaki dan priliku da im praktično na kućnom pragu sviraju najbolji domaći bendovi i velika svjetska imena, kakvo je ove godine svakako Manu Chao”, kaže sastav Off Duty.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kultna jugoslovenska grupa „Ođila” održaće večeras koncert u Nikšićkom pozorištu, sa početkom u 20 časova.
Kulturno kreativni centar Akord u sebi sabira sve vidove umjetnosti, ljubavi i misli, koji već vjekovima čovjeku omogućavaju da osjeća slobodu i da bude slobodan. Akord manifestuje da kultura jeste nevidljivi medijum koji spaja i ujedinjuje ljude različitih uzrasta, nacija, vjeroispovjesti, ljude različitog obrazovanja i društvenog statusa, riječi su Miljana Mijuškovića, savjetnika za kulturu, turizam i vjerska pitanja u Opštini Nikšić povodom obilježavanja jubileja 25 godina postojanja i rada "Akorda".