FOTO: Nezaboravna junska noć na Trgu Slobode

13492793_10209799137364437_728589300_n
dronestudio.me, Marija Vujović
  • Autor onogost.me
  • 18.06.2016. u 07:52

Sinoćnji koncert, kojim je Pivara “Trebjesa” proslavila 120 godina pivarstva, okupila je u gradu piva i roka velika imena domaće i regionalne muzičke scene, ali i veliki broj posjetilaca koji su uživali u fantastičnom provodu kakav odavno nije viđen na glavnom gradskom trgu. 

Čast da zatvori koncert organizovan povodom velikog jubileja imao je hrvatski muzičar Toni Cetinski.

Svi koji su sinoć posjetili Trg mogli su da uživaju u njegovim brojnim hitovima, a Toni je otkrio kako bira repertoar kojim će se predstaviti.

„Pratim dobro kako publika u trenutku reaguje i tako onda biram pjesme“, rekao je on i dodao da kada bi sada počinje sa ovim poslom možda bi odustao već na početku. On je u nastavku večeri svojim nastupom krunisao ovaj događaj, a publika ga je pratila u stopu sa sjajnom atmosferom.

Ništa manje nije bilo oduševljenja među Nikšićanima ni sa hitovima grupe S.A. R.S. Perspektiva, Buđav lebac, Lutka…samo su neke od pjesama koje su zapalile masu.

Žarko Kovačević, frontmen grupe osvrnuo se i na ono što se sinoć proslavljalo. Istakao je da je Nikšićko pivo najbolje na Balkanu.

„Bez zezanja, ovo je jedna od najkvalitetnijih pivara i piva na ovim prostorima. Nikšićko Tamno pijem i ako nijesam neki pivopija“, iskren je Žarko dodajući da će, ipak, rado proslaviti jubilej uz koje pivo. Impresije nikšićkom publikom nije krio.

„Nikšićka publika je što se tiče Lake festa bila fantastična i nadam se da će tako biti i večeras ovdje. Čujem da je publika glasna i to je to“

Iako su nastupila velika imena Balkanske scene sa nastupom Vanje Radovanović, koji je izvodio pjesme Miladina Šobića, publika je bila fascinirana. Ređali su se hitovi koji su sjećali na prošla vremena, a čini se da su Nikšićani u tom ritmu mogli do jutra. Radovanović je, takođe, uživao u atmoisferi.

„Mi smo kad smo spremali koncert veoma računali na publiku i nijesmo se razočarali ni najmanje, čak  se pružilo i puno više od toga i mogu slobodno reći da je ovo bio jedan od najboljih koncerata . Ne znam nijednog muzičara koji ne bi uživao u ovakvom ambijentu i hvala vam puno“, oduševljeno je kazao Vanja dodajući da su emocije bile u prvom planu i da su to svi mogli da osjete.

„Svako ko je bio prisutan večeras  zna o čemu pričam, još sam pod utiskom“, dodao je on, a za portal Onogošt je otkrio još neke detalje cd-a  pjesama Miladina Šobića sa Tribute bendom.

 „Godinama se po svim radio stanicama i televizijama vrte njegove pjesme koje su snimci sa kaseta i ploča,  koje su ljudi mahom prebacivali kako su mogli u nekim kućnim uslovima i do prošle godine nije postojalo zvanično izdanje. Bio je red da se taj zvuk sa ploča prebaci u digitalni i napravi malo čistijim i ljepšim  pa smo to konačno uradili. Sada svako može da čuje kako je to trebalo da zvuči i da uživaju u tim pjesmama“, objašnjava Vanja ponesen emocijama.

„Sjajan je osjećaj da se nešto po tom pitanju desi posle toliko godina, prvenstveno je Miladinu prijalo i znam da ga je podiglo  tako da nam je bilo drago da se napravi jedan takav lijep proizvod“ jasan je on dodajući da je sa Miladinom stalno u kontaktu jer su najbliža rodbina i da ima njegovu punu podršku. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Djevojčice i dječaci iz Crne Gore, uzrasta od 12 do 14 godina, od ponedjeljka su dio međunarodnog žirija Evropske filmske akademije. Osnovci iz Nikšića, Rožaja i Žabljaka, zajedno sa svojim vršnjacima iz 42 evropske zemlje, putem online platforme gledaju filmove koji su nominovani za prestižnu Nagradu mlade publike.