FOTO: Održano modno veče nikšićkih umjetnika

mis
Rade Mićanović
  • Autor Marija Vujovic
  • 15.02.2019. u 13:06

Uz brojne ljubitelje, zanimljive kreacije i muzičku pratnju sinoć je u Svadbenom salonu "Knjaz" organizovana modna revija za djecu i odrasle u organizaciji D Models agencije.

Aleksandra Cicmil bila je zadužena za svečane haljine, a Zorica Ivanović Baltić za unikate kapute i torbe.

“Modni studio La Sartorija predstavio je kolekciju za djecu i odrasle. U muzičkom dijelu nastupile su mlade nade sa muzičke modne scene, Anđela Tomić i Jovan Bulatović. Veliku zahvalnost dugujem domaćinu modne večeri, vlasniku Svadbenog salona Kićunu Bijeliću”, kazala je vlasnica D Models agencije Danka Uljarević Baljević. 

Modele su nosile manekenke njene modne agencije.

“D Models agencija planira velike modne projekte u budućnosti da organizuje, ali detalje ne bih otkrivala. Manifestacija se nije puno spremala, jer imamo uigran tim, a 15 godina iskustva u organizaciji modnih i kulturnih događaja pomogao mi je da sve prođe kako sam zamislila”, zadovoljno je istakla ona.

Zadovoljna je posjećenošću, a kako kaže, o kreacijama najbolje govore veliki aplauzi i pozitivni komentari publike.

“Sve u svemu, Nikšićani i te kako prate modna dešavanja, a ja sigurno, posle sinoćne noći, obećavam još mnogo modnih manifestacija”, poručila je ona.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Završila je Nižu muzičku školu – odsjek klavir, osvojila desetine zlatnih medalja na takmičenjima u modernim plesovima, ali ju je želja za novom avanturom iz svijeta muzike odvela u oblast modelinga i odmah se to ispostavilo kao pun pogodak.
Festival Lake fest održaće se ove godine od 4. do 6. avgusta na obali nikšićkog jezera Krupac.