FOTO i VIDEO: “City Fitness” magija na “Budi zdrav, budi fit“ fitnes spektaklu u Podgorici

fit
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 12.12.2018. u 11:07

U organizaciji Fitnes centra „Soko Gym“, u podgoričkom tržnom centru „Mall of Montenegro“ 8. i 9. decembra održan je X međunarodni fitnes festival pod nazivom „Budi zdrav, budi fit“ na kojem je učestvovao i Fitnes centar „City Fitness“ iz Nikšića.

„Ove godine je fitnes festival okupio velika i kvalitetna imena iz svijeta fitnesa koja su u dvodnevnom programu predstavila aktuelne trendove i različite programe. Mi smo se predstavili kompilacijom treninga u ponudi pod nazivom „City Fitness mix“. Moramo se pohvaliti da smo i ove godine imali jedan od najposjećenijih nastupa na festivalu. Posebno raduje činjenica da je upravo veliki broj naših vježbača iz Nikšića prisustvovao našoj prezentaciji. Osim nas, moram pohvaliti, i sjajan nastup koji je imao naš kolega iz Fitnes studija „BodyFit“, Branko Gazdić, koji je takođe imao jako posjećen nastup. Sve ovo govori u prilog tome da sve više naših sugrađana fitnes prepoznaje kao način funkcionisanja, životnu filosofiju, recept za kvalitetan i zdrav život“, riječi su trenera Fitnes centra „City Fitness“, Milivoja Đurđića.

Ovu prilikusmo iskoristili da sa Đurđićem porazgovaramo i na temu otvaranja jednog od najvećih fitnes centara u regionu.

„Kao što ste upoznati, naši prijatelji iz kompanije „Knjaz“ su u Domu revolucije zakupili prostor na trideset godina. Dugogodišne prijateljstvo i vjerovanje u istu viziju doveli su do toga da kroz partnerski odnos omogućimo sportistima i rekreativcima da vježbaju u najboljim uslovima, na najmodernijim spravama, uz najbolju i najkvalifikovaniju struku. Uskoro ćemo i promovisati projekat kao i tim koji će biti uključen u realizaciju aktivnosti. Plan nam je da integrišemo sve one snage koje će dati novi kvalitet crnogorskom sportu“, naveo je Đurđić.

 

Nikšić kao epicentar crnogorskog sporta

On je istakao i da je njegov klub u kontaktu sa velikim brojem kondicionih trenera, koji su, kako je naglasio, zaslužni za neka vrhunska ostvarenja u sportu i planiraju da kroz njihovo angažovanje, kao i uz pomoć u edukaciji postojećeg kadra, uz sjajne uslove koje će pružati, privuku veliki broj ekipa i pojedinaca iz zemlje i regiona sa kojima će obavljati predsezonske pripreme.

„Sigurni smo da postoji jedna potpuna spoznaja uprave grada, sportskih kolektiva, kao i svih zaljubljenika u sport, da Nikšić može biti epicentar crnogorskog sporta. Takođe, da najavimo i ideju da u narednoj godini, po preseljenju u novi prostor, planiramo organizaciju fitnes događaja na otvorenom  kakav do sad nije viđen na ovim prostorima. Naša poruka je da se svi mi koji se bavimo promocijom bavljenja sportom i rekreacijom udružimo kako bi pobijedili sve one pošasti modernog doba koji su nam  jedina konkurencija! Zato postarajmo se zajedno da motivišemo roditelje da djecu usmjere na sport, da se sami bave rekreacijom a da stariji kroz fizičku aktivnost sebi obezbjede dug i kvalitetan život“, kazao je Đurđić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Završila je Nižu muzičku školu – odsjek klavir, osvojila desetine zlatnih medalja na takmičenjima u modernim plesovima, ali ju je želja za novom avanturom iz svijeta muzike odvela u oblast modelinga i odmah se to ispostavilo kao pun pogodak.
Festival Lake fest održaće se ove godine od 4. do 6. avgusta na obali nikšićkog jezera Krupac.