Jagodina: Novi uspjeh Plesnog kluba “Royal”

64507182_348060332525420_6772296482348335104_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 19.06.2019. u 06:13

Plesni klub “Royal” proteklog vikenda učestvovao je na takmičenju u Jagodini, koje je okupilo preko dvije hiljade takmičara iz regiona.

Iako su svoj talenat učesnici odmjerili u raznim disciplinama modernog plesa, dominantno se plesao hip-hop.

“Najbolji rezultat ostvarila je Arijana Kovačević u kategoriji hip hop solo – dječiji uzrast. Od 46 takmičarki i odigrana tri kruga plasirala se u sedam najboljih, završivši na prvoj poziciji. Hip-hop formacija juniora osvojila je drugo mjesto od osam formacija u ekipnoj kategoriji, dok je dječja bila na četvrtoj poziciji. U kategoriji Latin show solo zablistala je Anđela Krivokapić sa osvojenom zlatnom medaljom, dok je srebrna pripala Anji Miljanić”, istakli su iz “Royal”-a.

Kada je u u pitanju ekipno takmičenje u Latin show kategoriji, oba uzrasta su osvojila prvo mjesto.

“Nakon ovog takmičenja “Royal” narednog vikenda učestvuje sa najmlađim takmičarima na međunarodnom takmičenju u Baru, dok najstariji krajem mjeseca putuju za Grčku gdje će se u Latino kategoriji boriti za balkansku titulu”, najavili su iz “Royal”-a.

Za kraj uprava plesnog kluba apeluje na sugrađane da glasaju za Anđelu Milović, njihovu članicu koja se plasirala u finale Pinkovog talent show-a.

“Ona je jedini predstavnik Crne Gore i jedini plesni solista u regionu koji se plasirao u finale”, zaključuju iz kluba.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Završila je Nižu muzičku školu – odsjek klavir, osvojila desetine zlatnih medalja na takmičenjima u modernim plesovima, ali ju je želja za novom avanturom iz svijeta muzike odvela u oblast modelinga i odmah se to ispostavilo kao pun pogodak.
Festival Lake fest održaće se ove godine od 4. do 6. avgusta na obali nikšićkog jezera Krupac.