Jeste li za malo više dobrog smijeha, Marko Puljiz dolazi u Nikšić

page_pljuiz
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 03.10.2015. u 14:12

 "Za svaki nastup pa i za ovaj obično spremim svoje najbolje šale koje najčešće “prolaze” ali to opet nije nikakav siguran materijal jer svaki nastup ima nepredviđene situacije”, kaže Marko za portal Onogošt. 

 

Uz pozdrave Nikšićanima i Nikšićankama Marko objašnjava koliko publika utiče na njega i njegov humor . On ističe da je to ono što je i najuzbudljivije, jer tada može nastati dosta dobre i kvalitetne improvizacije, ali nerijetko se desi i da “show” jednostavno propadne.

“Dovoljan je jedan zvuk ili usamljeni smijeh da poremeti svaku koncepciju koju ste imali u glavi i pokrene humor u nekom novom smjeru. Takva neizvjesnost uvijek stvara veliku tremu i uzbuđenje, ali zato nikada ni jedan nastup koliko god bio ponovljen ustvari ne ispadne po planu ni isti”, zaključio je on.

Marko Puljiz je predstavnik nove škole sarajevskog humora. Nakon nastupa u Podgorici skupio je hrabrosti i riješio da oproba svoj najbolji materijal pred nikšićkom publikom.

U ponedjeljak, sa početkom u 21:30h, u Blues Brothers bar-u, Nikšićani će po prvi put imati priiku da čuju humor najpoznatijeg stand up komičara iz Bosne i Hercegovine.

Prvo veče Stand Up komedije u Nikšiću organizuje  Kulturni centar Gavroche u saradnji sa Blues Brothers Barom.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Takmičarka plesnog kluba "Rojal" iz Nikšića, Teodora Milović, osvojila je četvrto mjesto na svjetskom prvenstvu koje se održava u Skoplju, u Sjevernoj Makedoniji.