Justin’s Johnson: Velika nam je čast biti dio ovogodišnjeg Lake fest-a

13900739_962744520505116_2122361684_n
  • Autor onogost.me
  • 31.07.2016. u 15:54

Splitski sastav “Justin’s Johnson” otvoriće treće veče festivala na Krupcu.

 Kako je rekao trubač Frane Mihalj za sajt Festivala svim članovima benda je velika čast da budu dio ovogodišnjeg ,,Lake fest”-a.

“ Očito je da je “Lejk” po svome značenju i važnosti jedan od najrelevantnijih kulturnih događaja u region i stoga nam je velika čast bit dio toga. Mi ćemo dati sve od sebe da opravdamo ukazano povjerenje od strane organizatora i publike”, kazao je Mihalj.

Publika  će od ovog Swing ska punk benda čuti kvalitetnu muziku spojenu sa energičnim nastupom  u kojem  će, prema riječima Mihalja, svi uživati podjednako.

“Dakle, možete očekivati plesanje, skakanje, headbenganje i sve te lijepe stvari ,ali ćete takođe jednim uvom bit skoncentrisani na ono što pružamo i poručujemo aranžmanski i lirički”, najavio je on i otkrio da će na Lake-u svirati nešto od novog materijala.

“Inače ne volimo puno planirati nastupe, svaki koncert, stage i publika su priča za sebe i nekad trebaš neposredno doživjeti mjesto na koje dolaziš da možeš reagovati na najbolji način. Kod velikih festivala kao što je Lake sve je savršeno posloženo tako da bendovima samo preostaje da se “utope” u atmosferu i sebe predstave na najbolji mogući način. Možemo samo da kažemo da ćemo odsvirati jednu frišku “ispečenu stvar” ,dodao je on.

Znajući da je na velikim festivalima  program ispunjen interesantnim izvođačima i da publika ne može stići da čuje baš svakog, ovaj trubač se, kako kaže, nada da to neće biti slučaj sa njima.

“ Mi svima onima koji razmišljaju o nama poručujemo da ostave to nešto vremena i za nas i da neće biti razočarani svojom odlukom”, poručio je Mihalj.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kultna jugoslovenska grupa „Ođila” održaće večeras koncert u Nikšićkom pozorištu, sa početkom u 20 časova.
Kulturno kreativni centar Akord u sebi sabira sve vidove umjetnosti, ljubavi i misli, koji već vjekovima čovjeku omogućavaju da osjeća slobodu i da bude slobodan. Akord manifestuje da kultura jeste nevidljivi medijum koji spaja i ujedinjuje ljude različitih uzrasta, nacija, vjeroispovjesti, ljude različitog obrazovanja i društvenog statusa, riječi su Miljana Mijuškovića, savjetnika za kulturu, turizam i vjerska pitanja u Opštini Nikšić povodom obilježavanja jubileja 25 godina postojanja i rada "Akorda".