KERBER: Volimo da sviramo u Nikšiću, tu smo uvijek toplo dočekani

kerber1
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 22.07.2016. u 16:17

Na zadovoljstvo velikog broja Nikšićana ovogodišnji Lake Fest ugostiće i legendarnu nišku grupu Kerber.

Zadovoljstvo što će  nastupiti na jednom od najvećih regionalnih rok festivala nije krio ni frontmen grupe, čuveni Gale.

 

 

“Divan prostor Krupačkog jezera, “Nikšićko more” kako ga mještani zovu, već sam od sebe obećava dobru žurku. Kerber, svakako, voli da svira u Nikšiću gdje smo uvijek toplo dočekani. Lake Fest u Nikšiću je uvršten u sam vrh važnosti kalendara svirki Kerber-a za ovu godinu”, zadovoljno je istakao Gale za sa sajt festivala.

Kako najavljuje, pored poznatih pjesama, sviraće i malo novog materijala, u zavisnosti od vremena koje bude predviđeno za nastup.

 

 

„ U iščekivanju nastupa koji će usrećiti mnoge generacije fanovima želimo lijepo vrijeme, dobar zvuk i da sanjaju zajedno sa nama”, poručio je Gale publici koja, vjerujemo, sa nestrpljenjm čeka njihov nastup.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kultna jugoslovenska grupa „Ođila” održaće večeras koncert u Nikšićkom pozorištu, sa početkom u 20 časova.
Kulturno kreativni centar Akord u sebi sabira sve vidove umjetnosti, ljubavi i misli, koji već vjekovima čovjeku omogućavaju da osjeća slobodu i da bude slobodan. Akord manifestuje da kultura jeste nevidljivi medijum koji spaja i ujedinjuje ljude različitih uzrasta, nacija, vjeroispovjesti, ljude različitog obrazovanja i društvenog statusa, riječi su Miljana Mijuškovića, savjetnika za kulturu, turizam i vjerska pitanja u Opštini Nikšić povodom obilježavanja jubileja 25 godina postojanja i rada "Akorda".