Koncert Anite Popović u srijedu na terasi hotela Onogošt

anita_popovic1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 08.08.2016. u 08:07

U srijedu, 10. avgusta terasa hotela Onogošt biće domaćin nastupa mlade crnogorske pjevačice Anite Popović.

Njen koncert počeće u 21h, a pjesme će pratiti klavir i gitara.

Rezervacije i sve dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona 067/035-999 i 067/616-416.

Anita Popović rođena je 1985. godine u Podgorici, gdje je završila nižu i srednju Muzičku školu „Vasa Pavić”. Potom je upisala Muzičku akademiju na Cetinju i 2008. godine diplomirala na teoretskom odsjeku.

Za nju je posebno važna 2004. godina, kada je kao finalista emisije „Intro karaoke“ pjevala na Trgu republike u Podgorici, sa popularnim beogradskim bendom Neverne bebe. Taj uspješni nastup je bio odskočna daska za angažmane koji su uslijedili.

Od 2008. do 2010. godine, bila je domaćin i vokalno-instrumentalni interpretator popularnih pjesama u emisiji Nešto između na Atlas televiziji, autora i voditelja Sabrije Vulića.

Pobjednica je festivala Sunčane skale 2010. godine sa pjesmom „Govore mojim glasom anđeli“. Riječ je o duetu sa velikanom jugoslovenske rok scene, Dadom Topićem. Sa njim je tokom 2011. godine, u okviru mini turneje, nastupala u pet crnogorskih gradova i gostovala na zaječarskoj Gitarijadi, u pratnji podgoričke grupe Crveno i crno.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Takmičarka plesnog kluba "Rojal" iz Nikšića, Teodora Milović, osvojila je četvrto mjesto na svjetskom prvenstvu koje se održava u Skoplju, u Sjevernoj Makedoniji.