Kreće groznica Bedem festa

pero_sundic
Darko Bulatović, Miloš Zvicer
  • Autor onogost.me
  • 23.08.2016. u 06:11

Još tri dana su ostala do početka sedmog izdanja Bedem festa, još jednog fantastičnog muzičkog festivala koji Nikšiću daje prepoznatljivu umjetničku dimenziju. 

Groznica sedmog izdanja ovog festivala rokenrola već se osjeća, a posebno će biti izražena već narednih dana kada se zahuktaju završni radovi za ovogodišnji Bedem fest.

Direktor Petar Šundić, kaže da je sve pod kontrolom te da sada, kako priznaje, slijedi njemu posebno draga faza, uoči samog festvala.

„To su radovi na infrastrukturi, rasvjeta, reflektori, osposobljavanje prostora, osvejtljavanje kule, čišćenje prilaza, tu su volonteri, prijatelji. To je period kada se stvara ta neka dobra energija koja vodi do kulminacije na samom festivalu“, kaže Šundić za portal Onogošt.

Na Bedemu će biti posebno uzavrelo u srijedu kada od jutra krene finalna akcija opremanja koncertnog prostora.

„Naša tradicionalna volonterska akcija kreće u 8h, a to podrazumjeva iznošenje i montiranje opreme. Od daske, opreme za rasvjetu, mobilijara, do običnog šarafa, ama baš sve, od ruke do ruke što bi se reklo“, kaže Šundić i dodaje da jedva čeka da počne festival.

„Imam tu neku lijepu tremu u stomaku. Dobra vijest je i da je osposobljen kamp, razvedena je struja, kamperi će zahvaljujući Vodovodu imati i vodu na raspolaganju, sa tuševima. Veliko je interesovanje za kamp. Biće tu i dnevnog programa sa biciklističkim turama, likovnim kolonijama, biće svega i biće super“, uvjerava on.

Na spisku za ovogodišnji Bedem fest našla su se pažljivo odabrana 22 izvođača, od čega 12 premijernih nastupa, raspoređenih žanrovski, energetski, po bojama i zvuku.

Cijena ulaznice je 5 eura, a svi zainteresovani koji dolaze iz drugih gradova imaće organizovan prevoz koji je ove godine obezbijeđen u saradnji sa prevozom „Lalatović“.

Satnicu polazaka možete pogledati OVDJE.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci