Autor: onogost.me
Foto: Miloš Zvicer
15:20
15.3.2019.

Kreće promotivna kampanja desetog Bedem festa "U susret jubileju"

Na trećoj regionalnoj muzičkoj konferenciji “Kontakt”, koja će se od 20 do 23. marta održati u Beogradu, pojaviće se predstavnici Bedem festa, čime će ujedno započeti kampanja jubilarnog desetog izdanja ovog festival pod nazivom “U susret jubileju”.


Kontakt konferencija će okupiti predstavnike najvećih i najprestižnijih festivala iz čitavog regiona. Tema ovogodišnje konferencije je "Umijeće preživljavanja, kako napraviti uspješan festival".

“Takođe, od 21 do 23. marta dio saradnika Bedem festa boraviće u Budvi na 28. Jadranskom Sajmu turizma, a 22.marta dio ekipe će boraviti u gradu Ravno u Bosni i Hercegovini na regionalnoj konferenciji posveženoj turizmu i muzičkoj industriji. Biće to sjajna prilika za promociju i naših partnera bez kojih Bedem fest ne bi bio to što jeste”, istakli su iz organizacije Bedem fest.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:14
  15.3.2019.

  Snow dance, festival koji Ski centar Vučje organizuje po peti put, počeće večeras, a posjetioce očekuje bogat zabavni program i promotivne cijene pića.

 • 19:12
  13.3.2019.

  Nakon evropskih i regionalnih pozornica, članovi zagrebačkog trija From Another Mother, na krilima uspjeha albuma “Eliptir”, dolaze u Nikšić, u okviru platforme Nikšićko rocks.

 • 14:30
  13.3.2019.

  Ski centar Vučje organizuje peti po redu Snow dance festival koji će se održati 15, 16. i 17. marta.

 • 12:16
  8.3.2019.

  Larisa Lalatović iz Nikšića, ovogodišnja je mis šarma i fotogeničnosti. Lente je osvojila na izboru za mis zime koji je održan na Žabljaku. Ova 22-godišnja Nikšićanka, studentkinja je Filozofskog fakulteta, odsjek za predškolsko vaspitanje, a pored studija posvećena je i brojnim humanitarnima aktivnostima koje su usmjerene na pomoć najmlađima. Iako se ne bavi profesionalno modelingom, odlično se snašla na takmičenju, pa kaže da je čak dvije lente nisu iznenadile.