Autor: onogost.me
Foto: Miloš Zvicer
15:20
15.3.2019.

Kreće promotivna kampanja desetog Bedem festa "U susret jubileju"

Na trećoj regionalnoj muzičkoj konferenciji “Kontakt”, koja će se od 20 do 23. marta održati u Beogradu, pojaviće se predstavnici Bedem festa, čime će ujedno započeti kampanja jubilarnog desetog izdanja ovog festival pod nazivom “U susret jubileju”.


Kontakt konferencija će okupiti predstavnike najvećih i najprestižnijih festivala iz čitavog regiona. Tema ovogodišnje konferencije je "Umijeće preživljavanja, kako napraviti uspješan festival".

“Takođe, od 21 do 23. marta dio saradnika Bedem festa boraviće u Budvi na 28. Jadranskom Sajmu turizma, a 22.marta dio ekipe će boraviti u gradu Ravno u Bosni i Hercegovini na regionalnoj konferenciji posveženoj turizmu i muzičkoj industriji. Biće to sjajna prilika za promociju i naših partnera bez kojih Bedem fest ne bi bio to što jeste”, istakli su iz organizacije Bedem fest.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:26
  17.5.2019.

  U Nikšiću će od 7. do 9. juna biti održan festival umjetnosti pod nazivom “Umjetnost nad sjenom” u organizaciji troje nikšićkih gimnazijalaca Milice Burić, Vuka Pekovića i Šćepana Popovića, uz podršku UNICEF-a, digitalizuj.me i Opštine Nikšić.

 • 11:43
  9.5.2019.

  Partibrejkers i Kanda, Kodža i Nebojša nova su imena jubilarnog, 10. Bedem festa.

 • 08:37
  9.5.2019.

  Želja da jednog dana javno nastupe sa svojim rok bendom, za šestoro gimnazijalaca uskoro bi trebalo da se ostvari. Iako različitih generacija, ljubitelji ovog zvuka okupili su se pod nazivom „Ne bilo rocka“. Danas ovaj šesterac se vrijedno priprema za takmičenje gimnazijskih bendova "Danilovgradation", koje će biti održano sjutra na platou pored rijeke Zete.

 • 14:40
  5.5.2019.

  Svjetski kup u latinoameričkim plesovima, pod pokroviteljstvom Svjetske Umjetničke Plesne Federacije (WADF) i Plesnog kluba “Jet Set” iz Podgorice prethodnih dana je po prvi put organizovan u Crnoj Gori.