Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Lake fest: Kamp upotpunjen dječijim kutkom

13989415_971544289625139_1399098704_n
Arhiva
  • Autor onogost.me
  • 30.07.2019. u 06:31

U sklopu ovogodišnjeg Lake festa, kao i prethodnih godina, biće organizovan prostor za kamp u topolama. Ipak, organizatori su osmislili jednu novinu za najmlađe u kampu.

„Zbog velikog interesovanja i upita naših posjetilaca, koji na Lake fest dolaze porodično sa djecom, od ove godine je kamperski prostor obogaćen kutkom za najmlađe. Na kamperskom prostoru svakog dana uz razne animatorske aktivnosti, najmlađa publika Lake festa će imati mogućnost da uživa na ovogodišnjem festivalu u različitim igrama i edukativnim radionicama“, naveli su iz organizacije.

Edukativne igre i radionice na temu reciklaže će biti namjenjene djeci predškolskog uzrasta, kao i mlađim osnovcima do 9 godina.

Boravak u kampu je besplatan, uz izuzetak plaćanja boravišne takse koja iznosi 0,60 eura.

Podsjetimo, ovogodišnje izdanje najećeg crnogorskog rock festivala održaće se od 8. do 10. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću.

Cijene ulaznica su ostale nepromijenjene i one iznose 10 eura za jedno veče i trodnevna ulaznica 25 eura, dok je ulaz za djecu mlađu od 12 godina besplatan.

U Crnoj Gori ulaznice se mogu kupiti u Podgorici u Montenegro caffe pabu i Nikšiću u Nk pabu, dok se u regionu ulaznice mogu pronaći na online platformama i to:

Srbija – Tickets. rs  https://www.entrio.hr/event/lake-fest-2019-6642?fbclid=IwAR1RXfatXNStz4qU-KekFhMVR_0WowvAulGS-1djtu-7_I5JII65rM4Zjws

Hrvatska – Entrio.hr https://www.entrio.hr/event/lake-fest-2019-6642?fbclid=IwAR1RXfatXNStz4qU-KekFhMVR_0WowvAulGS-1djtu-7_I5JII65rM4Zjws

Bosnia i Hercegovina – Kupikartu.ba  https://www.kupikartu.ba/karte/event/4479/lake-fest?fbclid=IwAR1BRbEdcs7QKdt1giKcrWkQe9C9hPpqdlyZLTPuSCjdNj96qPMT6RYIb80

Za pratioce Facebook i Instagram stranica, Lake fest organizuje nagradnu igru u kojoj pratioci šalju fotografije sa ranijih izdanja festivala i imaju mogućnost da osvoje trodnevne ulaznice za sebe i prijatelja.

Na festivalskom prostoru i ove godine svi posjetioci će imati mogućnost da na licu mjesta sami kreiraju izgled majice Lake fest 2019.

U saradnji sa Pivarom “Trebjesa” i ove godine će biti organizovan prevoz autobusom Krupac – Podgorica, Nikšić – Krupac, Krupac – Nikšić.

Cijene pića i hrane, kako dodaju organizatori, biće na nivou prošlogodišnjih.

Generalni sponzori festivala su Elektroprivreda Crne Gore, Pivara “Trebjesa” Nikšić, Opština Nikšić i Nacionalna turistička organizacija.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Audicija za muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ za nikšićke učenike održaće se u petak, 12. aprila, sa početkom u 19 časova, u sali Nikšićkog pozorišta.
Bend „Galija“ gostovaće u Nikšiću 26. apila u Sportskom centru. Organizatori koncerta su Turistička organizacija (TO), Nikšićko pozorište, „Zahumlje“, Sportski centar, uz podršku Opštine Nikšić i NVO Fors Montenegro.