Manekenka Ivana Čupić pred Sofia Fashion Week: Jedina sam iz Crne Gore koja će dobiti angažman na revijama što mi posebno laska

manekenka
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 15.09.2018. u 17:12

Nikšičanka Ivana Čupić koja je prije par mjeseci učetvovala na izboru za Mis turizma na ostrvu Sveti Vlas, ovih dana se opet vraća u Bugarsku. Naime, očekuje je učešće na Sofia Fashion Week-u koji će se održati od 17. do 21. septembra.

„Poziv za učešće na Sofia Fashion Week-u 2018, dobila sam poziv od svog menadžera i nacionalnog direktora izbora za mis, Roberta Gramatikova. Naravno, bio je to samo poziv za kasting, gdje sam dalje ušla u uži krug“, kaže Ivana za FOS.

Ovo je prvi put da učestvuje na ovom modnom događaju, a kako kaže, izuzetno se raduje što je dobila šansu da bude dio toga.

„Radujem se jer je manekenstvo moja prva ljubav, mada sam posljednjih godina više na sceni izbora za mis. Jedina sam iz Crne Gore koja će dobiti angažman na revijama što mi posebno laska, s obzirom na to da naša država obiluje brojnim priorodnim ljepoticama. Dakle, prilika je zaista velika i sa određenom dozom odgovornosti sam je rado prihvatila“, priča naša sagovornica.

Događaj se sastoji od tri večeri na kojima će biti predstavljeni kako svjetski tako i kreatori bivše Jugoslavije.  Svoje kreacije će predstaviti i crnogorske kreatorke Jelena Roganović Đurić i Vesna Krivokapić.

„Preda mnom su kastinzi i fitinzi – proba modela. Zatim, posljednje pripreme i izlazak na scenu. Dakle, ozbiljan rad i organizacija na visokom nivou. Naravno, sve ovo za mene predstavlja priliku za konekciju i bolje upoznavanje kao i za rad sa jednim od najboljih svjetskih kreatora“, priča naša sagvornica i dodaje:

„Takođe, ovo mi je prilika za saradnju sa nekim novim licima i uopšte za uživanje u pokretima na manekenskoj pisti koja mi je dosta falila u posljednje vrijeme“.

Nakon povratka iz Sofije, očekuju je i pripreme za Kinu gdje će Crnu Goru predstavljati na  izboru za Miss Model of the World koji će se održati u periodu od 1. do 20. novembra.

„Pripreme podrazumijevaju fizičku i psihičku spremnost, zatim pripremu kreacija i nacionalnog kostima koje ću ponosno predstavljati na takmičenju. Takođe, slijedi i odabir tačke sa kojom ću se predstaviti na večeri talenata i zapravo ozbiljan rad na istoj. Uživam u svemu tome i pripremam se da uđem polako u neki red i rutinu“, kaže Ivana u razgovoru za FOS.

Naravno, svoje modne uzore traži u svjetskim kreatorima i nada se da će jednog dana imati priliku da sarađuje sa njima.

„Osoba koja odgovara mojim modnim čulima je svakako Roberto Cavalli. Još kao malu osvojio me je svojim nepokornim tigrastim printom u svim bojama i dezenima koji odolijevaju godinama i svim mogućim trendovima. Po mom mišljenju on svojim modelima oslikava karakter vanvremenskog i uzvišenog“, priča naša sagovornica.

„Naravno, neću biti stereotipna i pominjati čuvenu Victoriu Secret, premda sam radila njenu tursku režiju u Crnoj Gori. Moramo biti ambiciozne ali i realne. Današnja modna scena je nalik slici sa bezbroj tema i  kolora, a mi smo te koje treba da izdvojimo svoju vrstu posebnosti, oblikujemo je i predstavimo na najbolji mogući način“, zaključuje Ivana.

 

izvor: fosmedia.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Završila je Nižu muzičku školu – odsjek klavir, osvojila desetine zlatnih medalja na takmičenjima u modernim plesovima, ali ju je želja za novom avanturom iz svijeta muzike odvela u oblast modelinga i odmah se to ispostavilo kao pun pogodak.
Festival Lake fest održaće se ove godine od 4. do 6. avgusta na obali nikšićkog jezera Krupac.