Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Marina Perazić i Denis & Denis na Bedem festu

Bedem fest
 • Autor onogost.me
 • 06.04.2024. u 13:11
Na predstojećem Bedem festu, koji će se održati od 22. do 24. avgusta, nastupiće Marina Perazić i grupa "Denis&Denis", saopštili su organizatori.

Nastupiće 24. avgusta, a publika će na Bedem festu imati privilegiju da uživa uz pjesme benda koji će 40 godina od izlaska njihovog albuma “Čuvaj se”, proslaviti upravo na jubilarnom 15. Bedem festu.

“Jubilej autentičnog stvaralaštva koje je zauvijek promijenilo muziku na ovim prostorima naša publika ekskluzivno će slušati na koncertu za pamćenje zakazanom za subotu 24. avgusta. Uvjereni smo da će na povratnički koncert grupe ‘Denis&Denis’ na Bedem festu doći ljudi iz svih gradova bivše Jugoslavije, jer je riječ o jedinstvenoj prilici koja se ne smije propustiti. Opet smo nagrađeni za svoj minuli rad omogućavajući publici, ali i čitavom regionu uživanje u koncertu benda kojeg nemate priliku čuti bilo gdje drugo”, kazao je Petar Šundić.

Kako je istakao, Nikšić će u danima održavanja Bedem festa biti “Oaza snova”, epicenar muzičke industrije u regionu, ali i mjesto susreta svih generacija.

“Biće to prilika za ponovna sretanja starih prijatelja, vraćanja u prošla vremena, evociranje dalekih uspomena, ali i prilika za nova poznanstva i sjećanja za sva vremena. Pjesme ‘Soba 23’, ‘Voli me još ovu noć’ i brojne druge hitove horski ćemo pratiti”, uvjeren je Šundić.

Podsjetio je da se 1984. godine pojavio riječki dvojac “Denis&Denis” i njihov singl “Program tvog kompjutera” sa debi albuma “Čuvaj se”.

“Elektrosint pop zvuk, provokativni tekstovi, koje podjednako tako zanosno izvodi Marina Perazić, inženjerka građevine, izgurala ih je na vrhove svih top-lista, a ‘Jugoton’ je poslije mnogo nedjelja morao da doštampava njihov LP zbog ogromne potraženje. Marina će postati seks-simbol zbog svoje interpretacije i prepoznatljivih bravura pokretima koji prate ritmove”, istakao je direktor Bedem festa.

Pored Marine Perazić i grupe “Denis & Denis” nastupiće i Artan Lili i bend Lira Vega, dok će u narednom periodu biti objavljena i ostala imena učesnika.

“I ove godine pripremili smo fantastičan muzički program kojim ćemo zadržati svoju autentičnost a publici omogućiti uživanje u premijernim koncetima. Vjerujemo da možemo zajedno”, zaključio je Šundić.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Nije novost da u Nikšiću fali pedijatara. Novost nije ni da se fasada sa zgrade Dječjeg dispanzera maltene raspada, da je inventar dotrajao, da sobe u kojima borave najmlađi pacijenti vlaže, da su kupatila u izuzetno lošem stanju. Nije novost ni da najmlađi pacijenti decenijama čekaju bolje uslove i da su, izgleda, svi važniji od njih.