M.O.R.T.: Očekujte žestok repertoar

13819550_10206804629289960_1345143834_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 23.07.2016. u 14:15

Hrvatski punk – blues bend M.O.R.T. prvi put nastupiće na ovogodišnjem Lake festu.

 

Sastav iz primorskog Sinja raduje se nastupu u prirodi, uz jezero, što, kako zaključuju, svakako mora djelovati inspirativno i za bendove i za posjetioce.

„Budući da su festivalski nastupi kratki, očekujte žestoki repertoar, u glavu od prve pjesme. Daćemo sve od sebe da vam sa desetak stvari pokažemo presjek naša dosadašnja tri izdata albuma: Vrhunsko dno, Odjel za žešće i aktualnog, Tužne kocke. Vjerujemo da ćemo uspjeti pokrenuti publiku“, kaže basista benda, Jakov Maleš – Kikos.

On dodaje da su o Lake festu slušali samo pohvalne priče, a nastup na Krupcu biće im, kako priznaju, najveći na kojem će nastupiti ovog ljeta. Fanovima poručuju da se opuste i zaborave svoje granice i predrasude, da uživaju u prirodi i muzici.

„Taj dan smo samo jedan od izvođača, nije naš solo nastup, tako da se nećemo pouzdavati u scenografiju, ili nekakve rekvizite. Probat ćemo se ogoliti do kraja i pokazati vam bit našeg benda i pjesama. Po satnici bi trebali početi svirati u sam suton, tako da se nadamo da će to dati dodatan ugođaj“, poručuje Kikos. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Takmičarka plesnog kluba "Rojal" iz Nikšića, Teodora Milović, osvojila je četvrto mjesto na svjetskom prvenstvu koje se održava u Skoplju, u Sjevernoj Makedoniji.