Nagradna igra: Igor Agramović osvojio ulaznice za ovogodišnji Lake fest

poster
Igor Agramović
  • Autor onogost.me
  • 08.08.2016. u 11:05

Nagradna igra koju su organizovali portal Onogošt i Lake fest završena je danas u podne, a pobjednik, koga su izabrali čitaoci našeg portala,  je Igor Agramović i njegova ilustracija za ovogodišnji festival rok muzike koji će se od 11.-14. avgusta održati na Krupcu. 

U tijesnom „okršaju“ drugo mjesto osvojila je Milena Nikolić sa promotivnim spotom Lake fest-a.

Na kraju dvodnevnog glasanja Igor je pobijedio sa 234 lajka podrške na facebook stranici našeg portala, dok je Milena skupila 188 lajkova.

 

 

Kandidati su imali zadatak da pošalju originalnu ideju u vidu slike ili video klipa, maksimalnog trajanja do 10 sekundi, a kojima se promoviše jedan od najvećih regionalnih festivala rok muzike. 

Nakon toga je tročlana komisija, sastavljena od članova portala Onogošt, Lake festa i NVO sektora, nakon pregledanja prispjelog materijala, odabrala 5 najkreativnijih ideja za koje su čitaoci mogli da glasaju.

Agramović je osvojio tri kompleta ulaznica za šesti Lake fest. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kultna jugoslovenska grupa „Ođila” održaće večeras koncert u Nikšićkom pozorištu, sa početkom u 20 časova.
Kulturno kreativni centar Akord u sebi sabira sve vidove umjetnosti, ljubavi i misli, koji već vjekovima čovjeku omogućavaju da osjeća slobodu i da bude slobodan. Akord manifestuje da kultura jeste nevidljivi medijum koji spaja i ujedinjuje ljude različitih uzrasta, nacija, vjeroispovjesti, ljude različitog obrazovanja i društvenog statusa, riječi su Miljana Mijuškovića, savjetnika za kulturu, turizam i vjerska pitanja u Opštini Nikšić povodom obilježavanja jubileja 25 godina postojanja i rada "Akorda".