Nagradna igra: Portal Onogošt i Lake fest poklanjaju tri kompleta ulaznica

lake_fest
Lake fest
  • Autor onogost.me
  • 27.07.2016. u 05:57

U susret šestom Lake festu , koji će se održati od 11 - 14. avgusta, naš portal u saradnji sa organizatorima jednog od najvećih rok festivala u regionu, organizuje nagradnu igru za sve naše čitaoce i ljubitelje Lake festa.

Da bi učestvovali u nagradnoj igri i osvojili tri kompleta ulaznica, čitaoci našeg portala prije svega moraju da imaju Facebook nalog. Potom treba da na e-mail adresu [email protected] , ili u inbox Facebook stranice Onogošt.me, pošalju fotografiju ili video klip, maksimalne dužine do 10 sekundi, kojima će se na kreativan način promovisati, ili simbolizovati Lake fest.

Potrebno je naznačiti „Za nagradnu igru“, i ostaviti sljedeće podatke: ime i prezime i kontakt.

Rok za dostavljanje kreativnih ideja je 5. avgust do 12h, nakon čega će tročlana komisija, sastavljena od članova portala, Lake festa i NVO sektora, pregledati prispjeli materijal i odabrati 5 najboljih.

Pet najboljih ideja će potom sjutradan u podne biti postavljene na Facebook stranici portala Onogošt. Glasanje za pobjedničku ideju traje do 8. avgusta u podne. Pobjednička ideja je ona koja sakupi najveći broj lajkova na stranici portala, a autor ideje je dobitnik tri paketa ulaznica.

U nagradnoj igri, u okviru jednog prijedloga, može da učestvuje i više osoba. 

Ne propustite da se svi malo zabavimo i na kraju neka najbolji pobijedi i bude dio spektakularnog rok festivala. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kultna jugoslovenska grupa „Ođila” održaće večeras koncert u Nikšićkom pozorištu, sa početkom u 20 časova.
Kulturno kreativni centar Akord u sebi sabira sve vidove umjetnosti, ljubavi i misli, koji već vjekovima čovjeku omogućavaju da osjeća slobodu i da bude slobodan. Akord manifestuje da kultura jeste nevidljivi medijum koji spaja i ujedinjuje ljude različitih uzrasta, nacija, vjeroispovjesti, ljude različitog obrazovanja i društvenog statusa, riječi su Miljana Mijuškovića, savjetnika za kulturu, turizam i vjerska pitanja u Opštini Nikšić povodom obilježavanja jubileja 25 godina postojanja i rada "Akorda".