Nemanja Kostić planira da se oproba u glumi

maneken
Dejan Milićević Photography
  • Autor onogost.me
  • 30.01.2017. u 07:42

Maneken Nemanja Kostić koji je rođen u Nikšiću, a koji živi i radi u Švajcarskoj, sarađivao je početkom januara sa poznatim beogradskim fotografom Dejanom Milićevićem.

Fotografije su rađene za majski broj čuvenog magazina “Face“, a najavljeno je da će se mladi Kostić oprobati u glumačkim vodama, pa je i u tu svrhu uspostavljena saradnja između manekena i poznatog fotografa.

Nemanja će u seriji koja će se snimati u Austriji igrati ubicu manekena koji mijenja svoje karaktere i sveti se ljudima iz šou biznisa.

“Nemanja je veliki profesionalac i model koji apsolutno kreativnom timu prepušta kompletan nadzor i brigu o stajlingu i ne postavlja suvišna pitanja, a kamoli da se buni oko nekog stajlinga ili mjesta snimanja“, istakao je Milićević.

Photo Session-om koji je organizovan u Beogradu zadovoljan je i Nemanja, za koga kompletan planirani angažman predstavlja veliki iskorak u karijeri.

“Saradnja je protekla savršeno. Prezadovoljan sam rezultatima, i mogu reći da sam upoznao kvalitetne ljude. Pored Dejana, tu su bili stilista Marko Krstić i šminker Milan Vučković, koji svoj posao savršeno rade. Zahvalio bih se i osoblju hotela Falkensteiner, koji su uz Dejanovu pomoć sve organizovali na svjetskom nivou“, naveo je Kostić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci