Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšić dobija još jedan rock & roll klub

12674095_10205694295012297_1476299652_n
  • Autor onogost.me
  • 07.02.2016. u 08:25

Po mnogima danas ugostiteljski posao je ponor, propadanje i bespotrebno ulaganje. Da nije sve tako crno i da mora postojati volja i želja za uspjehom svjedoci su tri mlada i ambiciozna momka iz Nikšića.

Oni su od sopstvenih sredstava, unazad mjesec dana renovirali, a sada pripremaju za otvaranje novi klub u našem gradu.

Klub „LEEGA“ nalazi se u Manastirskoj ulici, odmah pored cafe bara “Life”.

Ono što ovaj klub izdvaja od drugih, jeste to da on treba da postane primjer svim mladim ljudima koji žele da zarade za život, a ne smiju se usuditi da rizikuju. Svaki rizik se isplati. 

Momci koji ovaj put nisu željeli da otkrivaju svoj identitet kazali su da svaki minut svog vremena, uloženog u rad predstavlja zadovoljstvo za njih. Jer sigurni su da od ove priče mogu da naprave savršeno mjesto za mlade Nikšićane koji godinama lutaju kroz razne muzičke pravce, zaboravljajući da je nikšićka muzika upravo Rock and Roll  i muzika koja ostaje i koja se pamti.

“Želimo da naša priča uspije i sigurni smo da ćemo to ostvariti. Odlučili smo se da ritam naše muzike bude čvršći, kvalitetniji i ozbiljniji od drugih. Smatramo da sama muzika u lokalu i govori mnogo, kao prije svega mjestu za miran i kvalitetan provod. Želimo mirno mjesto, za dobar provod i lagano jutarnje ispijanje kafe uz akustične ritmove”, kazali su oni.

Žurka povodom otvaranja kluba održaće se u ponedeljak 08.02.2016 godine.

Organizatorke Marija i Nina obećavaju dobar provod i zagarantovano uživanje uz brojna iznenađenja kako za dame tako i za momke.  

Za dobar provod biće zadužen DJ Mirko Mita Nenezić.

Organizatori pozivaju sve Nikšićane da dođu i pogledaju i poslušaju ovu priču, jer kako navode oni i njihov sluh, bili su motiv da se krene sa ovom pričom.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Audicija za muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ za nikšićke učenike održaće se u petak, 12. aprila, sa početkom u 19 časova, u sali Nikšićkog pozorišta.
Bend „Galija“ gostovaće u Nikšiću 26. apila u Sportskom centru. Organizatori koncerta su Turistička organizacija (TO), Nikšićko pozorište, „Zahumlje“, Sportski centar, uz podršku Opštine Nikšić i NVO Fors Montenegro.