Nikšićanka Anja Tadić predstavlja brend “Kokoro” u Parizu

Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 24.06.2019. u 06:21

Nakon Fashion week-a, u Skoplju u organizaciji United Fashion koga čine sedam evropskih zemalja, “Kokoro” brend, iza kojeg stoji dizajnerka Ana Tadić iz Nikšića, nastavlja sa promocijom u Parizu.

Na poziv organizatora Kodd Magazine iz Pariza, “Kokoro” brend će se predstaviti u okviru ovogodišnjeg Fashion week-a u prijestonici evropske mode.

“Jako sam bila iznenađena i počastvovana pozivom da učestvujem na ovako važnom događaju. Drago mi je da su organizatori prepoznali “Kokoro” kao brend koji zaslužuje da bude viđen na Fashion week-u. Nadam se da će se moj rad dopasti Parižanima i ljubiteljima mode koji dolaze iz ostalih evropskih gradova i da će “Kokoro” možda i postati neizostavni dio aksesoara pojedinih posjetilaca Fashion week-a”, rekla je Anja ovim povodom.

Brend “Kokoro” nastao je 2017. kao spoj japanske i crnogorske umjetnosti.  Brend obuhvata izradu unikatnih torbi od kože, sofisticiranog i jedinstvenog dizajna. Svoju inspiraciju pronašla je u kulturi dalekog Japana gdje je jedno vrijeme i živjela, ali i u tradiciji i artefaktima Crne Gore.

Projekat-brend “Kokoro”, zvanično je posvećen otkrivanju tačke dodira minimalnog i intimnog u životu, pa samim tim i u dizajnu svakodnevnih predmeta.

Izložba je počela juče i traje do 26. juna, a izlažu dizajneri iz sedam evropskih zemalja.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Završila je Nižu muzičku školu – odsjek klavir, osvojila desetine zlatnih medalja na takmičenjima u modernim plesovima, ali ju je želja za novom avanturom iz svijeta muzike odvela u oblast modelinga i odmah se to ispostavilo kao pun pogodak.
Festival Lake fest održaće se ove godine od 4. do 6. avgusta na obali nikšićkog jezera Krupac.