Nikšićanka predstavlja Crnu Goru na Miss New World

naslovna_fotka_andjela
privatna arhiva
  • Autor Marija Vujovic
  • 28.04.2018. u 06:08

Nikšićanka Anđela Purović imaće zadovoljstvo da bude crnogorska predstavnica na ovogodišnjem takmičenju Miss New World.

Anđela će za Tursku, gdje se održava izbor, krenuti danas i u Antaliji ostati do 7. maja. Prije polaska, za naš portal objašnjava o kakvom se tačno takmičenju radi.

„To je novo takmičenje i organizuje ga poznata modna agencija Shine Models iz Istanbula u saradnji sa ruskom produkcijskom muzičkom kućom. U sklopu velikog muzičkog festivala održava se i izbor za Miss New World. Veče ce uljepšati mnoga svjetska poznata muzička lica poput Julia Iglesiasa, Faydee, Natan i drugi“, kazala nam je ova osamnaestogodišnjakinja.

Iako se takmičenje održava 6. maja, uzbuđenja, kaže,  već ne fali. Nije ni čudo, jer je ovo prvi put da se oproba u nečem sličnom.

 „Ovo je za mene prvo iskustvo kada su u pitanju takmičenja. Veoma sam srećna i uzbuđena što ću predstavljati svoju zemlju Crnu Goru. Daću svoj maksimum i trudiću se da ispunim očekivanja“, dodaje Anđela koja će svojom ljepotom i šarmom pokušati da se što bolje plasira među 50 kandidatkinja.

Pobjednica će dobiti 5.000 dolara, nakit, garederobu, putovanje i ugovor sa agencijom Shine Models, te nije ni čudo što Anđela Miss New World smatra veoma značajnim takmičnjem i svojim velikim dosadašnjim uspjehom. Za sve to, kaže, bila joj je potrebna podrška ljudi oko nje koja nije izostala.

„Veliku zahvlanost dugujem svojoj modnoj agenciji „D Models“, koja mi je dala šansu da otputujem i predstavljam svoju zemlju na ovako prestižnom takmičenju i veliko hvala vlasnici agencije Danki Uljarević Baljević na svemu. Hvala mojoj porodici na podršci, a posebno hvala mojoj mami koja mi je uvijek bila vjetar u leđa“, zahvalila je ona dragim ljudima ovom prilikom.

Anđela je, inače, učenica četvrtog razreda Ekonomske škole, a manekenstvom se bavi čak pet godina.

„Za taj period sam odradila mnogo revija, kao i muzičkih spotova. Od spotova bih izdvojila spot Šaka Polumente. Zaista jedno divno iskustvo i druženje“, ponosna je ona.

Za kraj našeg razgovora imala je i poruku za sve djevojke koje bi da se upuste u modne vode.

„Svim djevojkama koje bi željele da se bave modelingom poručila bih da ništa nije nedostižno kada imate volju, želju,vjeru ,strpljenje, kao i matičnu agenciju koja če vas promovisati na najbolji način  kao što moja agencija to radi“, poručila je ona na kraju razgovora sa nama.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Djevojčice i dječaci iz Crne Gore, uzrasta od 12 do 14 godina, od ponedjeljka su dio međunarodnog žirija Evropske filmske akademije. Osnovci iz Nikšića, Rožaja i Žabljaka, zajedno sa svojim vršnjacima iz 42 evropske zemlje, putem online platforme gledaju filmove koji su nominovani za prestižnu Nagradu mlade publike.