Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Održano modno veče D models agencije

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 28.06.2023. u 22:05
Modno veče koje organizuje D models agencija kojom rukovodi Danka Uljarević Baljević održano je sinoć u Exkluziv event centru.

Modno veče je imalo za cilj promociju dječjih modnih brendova i kreacije poznate kreatorke Julije Nikčević.

"Rođena u Nikšiću, već 20 godina živim i radim u Podgorici. Deset godina sam u modnim vodama, a prvi put sam se publici predstavila 2018. sa revijom "Nova priča". Zaista volim posao koji radim i moja maksimalna posvećenost i ljubav prema modi je uključena za šta se god zauzmem, bilo da je u pitanju revija, neke specijalne prilike i slično. Vjecita inspiracija mi je silueta žene i priroda.  Posebno zadovoljstvo mi je večeras što po prvi put u svom rodnom gradu mogu da prikažem novu kolekciju "Sweet dreams", a namijenjena je snažnim, odvažnim, odlučnim ženama. Smatram da će ona žena koja bude nosila neku od mojih kreacija biti epitet ikone stila, a moj stil je prepoznatljiv kao simbol atraktivnosti", kazala je Nikčević.

D models agencija je prva profesionalna modna agencija u Crnoj Gori sa sjedištem u Podgorici.

"Postigla je zapažene rezultate u organizovanju modnih događaja, afirmaciji modernog modnog izraza, edukaciji malih manekena što je uticalo da postane poznata i priznata u neposrednom okruženju.

Agenciju čini tim profesionalnih ljudi koji modu shvataju kao sredstvo komunikacije kroz mogućnost stvaranja novih umjetničkih formi", navode iz Agencije.

Tu školu manekena mogu pohađati svi koji imaju potencijal i želju da se bave modelingom.

Polaznici su podijeljeni u tri grupe. Prva grupa obuhvata polaznike od 3 do 9 godina, druga od 9 do 14 i treća od 14 do 25 godina.

"U školama koje je osnovala naša agencija, polaznici stiču praktična i teorijska znanja iz sledećih oblasti: držanje tijela i pravilan hod, osnove higijene i njega lica, tijela i kose, sekcija bontona i lijepih manira, otkrivanje talenta i razvijanje kreativnosti, pravilna ishrana, prvi javni nastup, ponašanje na sceni", dodaju oni.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Manifestacija Party bus, osma po redu, koja je ujedno i najava Lake festa, kreće 11. jula iz Nikšića.
  Iz organizacije nikšićkog Bedem festivala koji će se ove godine održati od 22. do 24. avgusta kazali su da je javni poziv za prijavu mladih bendova koji žele da nastupe na ovogodišnjem, jubilarnom 15. izdanju, završeno, te da će publika odlučiti koja dva benda će dobiti priliku da nastupe na bini.