Party bus večeras ispred Gradske kuće

Poster
 • Autor onogost.me
 • 20.07.2023. u 07:50
Sedmo izdanje manifestacije Party bus počinje večeras u Nikšiću. Od 21 sat ispred Gradske kuće nastupiće Pero Defformero, a dva sata kasnije bend Bjesovi.

Narednog dana će se nakon simbolične sadnje drveta, ekspedicija zaputiti prema Baru gdje će se program održati na glavnom šetalištu u okviru “Ljeta sa zvijezdama” .

Završna noć će se održati u sklopu “Pivske priče” u Plužinama 29. jula.

Party bus ima za cilj, da kroz muzički program promoviše turističke i kulturne potencijale Crne Gore kao i ekologiju.

Manifestaciju “Party bus” organizuje NVO Sinteza iz Nikšića, uz podršku Opštine Nikšić i Turističke organizacije Nikšić, a u okviru julskog repertoara Nikšićke kulturne scene.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović uputiće danas svim parlamentarnim subjektima predlog "Platforme za Crnu Goru u EU", a čiji je primarni cilj vraćanje reformske i evropske agende u društveno-politički fokus, kao i zajedničko djelovanje na ubrzanju našeg evropskog puta, saopšteno je iz kabineta Predsjednika.
  Pivska planina na udaru je potkornjaka, štetočine koja hara šumama širom Crne Gore. U Parku prirode Piva zabrinuti su stanjem na terenu i upozaravaju da nadležni nedovoljno rade da spriječe širenje bolesti koja počinje ozbiljno da ugrožava cjelokupan šumski biodiverzitet i nanosi nepopravljivu ekonomsku štetu.