Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Počelo odbrojavanje za šesti Bedem fest

bedem najava
  • Autor onogost.me
  • 24.08.2015. u 20:19

Još je samo 10 dana do početka novog muzičkog spektakla na nikšićkoj tvrdjavi. 

Pod sloganom „Miri brate mir“, bedem će od 3. do 6. septembra ugostiti brojne izvođače. Nastupiće Josipa Lisac, Disciplin A Kitchme, Del Arno Band, Kanda Kodža i Nebojša, Dža ili bu, Gospoda Glembajevi, i drugi.

Na festu će biti priređena i razna iznenadjenja za sve posjetioce, a glavna novina je besplatan kamp za smještaj posjetilaca.

Nastavljena je izuzetno uspješna saradnja sa Željeznicom Crne Gore, na način što su obezbijeđene besplatne povratne karte za 90 posjetilaca iz crnogorskih gradova do Nikšića, tako da zainteresovani mogu da se prijave na FB stranicu Bedem Fest Nikšić. Takođe, na kraju pruge, podno tvrđave, tokom trajanja festivala biće postavljena kola za spavanje, u duhu prisjećanja na nekadašnju prugu Nikšić – Čapljina – Sarajevo, u sklopu čega će se održati projekcija dokumentarnog filma o istorijatu željeznice u Crnoj Gori.

Direktor festivala, Petar Šundić, podjsetio je da se tradicionalno Bedem fest održava u sklopu Septembarskih dana kulture, a Opština Nikšić je kao strateški partner ove godine nakon duže vremena otvorila zatvoreni hotel Onogošt za potrebe smještaja 100 izvođača koji će nastupiti na Bedem festu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci