Počinje Lake fest

  • Autor onogost.me
  • 03.08.2022. u 12:32

Jedanaesto izdanje Lake festa, najvećeg rok festivala počinje večeras i trajaće do subote, 6. avgusta. Ove godine festival se održava pod sloganom “Tradicija se nastavlja”, a otvoriće ga grupa Vrpca u 20 časova. 

Nakon njih binu će zauzeti Black metallica tribute, Piloti i DST. Posle ponoći očekuje se nastup  grupe Agents of time. Prvo veče festivala zatvoriće Marko Nastić.

Lake fest će i ove godine organizovati autobuski prevoz kroz kampanju „Kad pijem ne vozim“, a Pivara „Trebjesa“ će subvencionirati dio cijene karata.

Ove godine cijena karte na relaciji Nikšić – Krupac i Krupac  – Nikšić je 0,7 eura, a za one koji će putovati sa Krupca do Podgorice cijena je 2 eura.

Kampovanje je besplatno, ali je obavezna prijava boravka na ulasku u kamp. U kampu su obezbijeđeni tuševi i voda za piće.

“Iako posjetioci na festival dođu zbog dobre muzike i zabave, svake godine pokažu i svoju društvenu-odgovornu stranu kroz zelenu kampanju „Rock&Recycle“. Da dobar provod podrazumijeva i brigu o životnoj sredini pokazuje i podatak da je od početka ove kampanje na Lake fest-u prikupljeno preko 180 hiljada plastičnih čaša. Tako će biti i ove godine, pa će se na festivalskom prostoru skupljati čaše, a za 10 prikupljenih  koje donesu na Rock&Recycle štand, posjetioci će biti nagrađeni simboličnim poklonom. Kroz ekološke aktivacije koje će biti organizovane u kampu, prikupljaće se limenke koje će takođe biti poslate na reciklažu”, poručili su organizatori.

Line up za naredne dane:

5. 8. 

20h – Deca iz vode (Tribute EKV)
21h – Atheist RAP
22h – Van Gogh
23.45h – Negativ
1h – Ten walls
2.45h – Lea Dobričić

6. 8. 

20h – Kraljevski apartman
21h – Kanda, Kodža i Nebojša
22.30h – Bolero
23.50h – Vojko V.
1h – Paul Van DYK
2.45h – Dejan Milićević

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci