Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:14
15.3.2019.

Počinje Snow dance!

Snow dance, festival koji Ski centar Vučje organizuje po peti put, počeće večeras, a posjetioce očekuje bogat zabavni program i promotivne cijene pića.


Trodnevna manifestacija otvara se u 20h kada će biti organizovan Intro party, a goste će zabavljati Nitro band.

Već sjutra od 12h čeka vas svirka IKS-OKS benda, a nakon njih kao headliner će nastupiti Dejan Milićević. Drugi dan festivala biće završen nastupom DJ Proximus-a.

U nedelju, 17. marta kao headliner će nastupiti Marko Milosavljević, a pored njega vas čekaju i svirke Audiostorm-a i P.S.-a. Program će početi u 12h.

Za dobro raspoloženje, pored izvođača na festivalu, pobrinuće se i profesionalna ekipa glavnog sponzora festivala, prve crnogorske craft pivare “Mammut”.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore sjutra organizuje besplatan autobuski prevoz za sve zainteresovane, a polazak iz Podgorice planiran je u 9h ispred Ekonomskog fakulteta, dok je povratak u 18 sati sa skijališta Vučje.

Besplatan prevoz u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama organizovan je i iz Bara, Ulcinja, Budve i Kotora.

Ulaz je slobodan.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:26
  17.5.2019.

  U Nikšiću će od 7. do 9. juna biti održan festival umjetnosti pod nazivom “Umjetnost nad sjenom” u organizaciji troje nikšićkih gimnazijalaca Milice Burić, Vuka Pekovića i Šćepana Popovića, uz podršku UNICEF-a, digitalizuj.me i Opštine Nikšić.

 • 11:43
  9.5.2019.

  Partibrejkers i Kanda, Kodža i Nebojša nova su imena jubilarnog, 10. Bedem festa.

 • 08:37
  9.5.2019.

  Želja da jednog dana javno nastupe sa svojim rok bendom, za šestoro gimnazijalaca uskoro bi trebalo da se ostvari. Iako različitih generacija, ljubitelji ovog zvuka okupili su se pod nazivom „Ne bilo rocka“. Danas ovaj šesterac se vrijedno priprema za takmičenje gimnazijskih bendova "Danilovgradation", koje će biti održano sjutra na platou pored rijeke Zete.

 • 14:40
  5.5.2019.

  Svjetski kup u latinoameričkim plesovima, pod pokroviteljstvom Svjetske Umjetničke Plesne Federacije (WADF) i Plesnog kluba “Jet Set” iz Podgorice prethodnih dana je po prvi put organizovan u Crnoj Gori.