Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:14
15.3.2019.

Počinje Snow dance!

Snow dance, festival koji Ski centar Vučje organizuje po peti put, počeće večeras, a posjetioce očekuje bogat zabavni program i promotivne cijene pića.


Trodnevna manifestacija otvara se u 20h kada će biti organizovan Intro party, a goste će zabavljati Nitro band.

Već sjutra od 12h čeka vas svirka IKS-OKS benda, a nakon njih kao headliner će nastupiti Dejan Milićević. Drugi dan festivala biće završen nastupom DJ Proximus-a.

U nedelju, 17. marta kao headliner će nastupiti Marko Milosavljević, a pored njega vas čekaju i svirke Audiostorm-a i P.S.-a. Program će početi u 12h.

Za dobro raspoloženje, pored izvođača na festivalu, pobrinuće se i profesionalna ekipa glavnog sponzora festivala, prve crnogorske craft pivare “Mammut”.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore sjutra organizuje besplatan autobuski prevoz za sve zainteresovane, a polazak iz Podgorice planiran je u 9h ispred Ekonomskog fakulteta, dok je povratak u 18 sati sa skijališta Vučje.

Besplatan prevoz u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama organizovan je i iz Bara, Ulcinja, Budve i Kotora.

Ulaz je slobodan.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:20
  15.3.2019.

  Na trećoj regionalnoj muzičkoj konferenciji “Kontakt”, koja će se od 20 do 23. marta održati u Beogradu, pojaviće se predstavnici Bedem festa, čime će ujedno započeti kampanja jubilarnog desetog izdanja ovog festival pod nazivom “U susret jubileju”.

 • 19:12
  13.3.2019.

  Nakon evropskih i regionalnih pozornica, članovi zagrebačkog trija From Another Mother, na krilima uspjeha albuma “Eliptir”, dolaze u Nikšić, u okviru platforme Nikšićko rocks.

 • 14:30
  13.3.2019.

  Ski centar Vučje organizuje peti po redu Snow dance festival koji će se održati 15, 16. i 17. marta.

 • 12:16
  8.3.2019.

  Larisa Lalatović iz Nikšića, ovogodišnja je mis šarma i fotogeničnosti. Lente je osvojila na izboru za mis zime koji je održan na Žabljaku. Ova 22-godišnja Nikšićanka, studentkinja je Filozofskog fakulteta, odsjek za predškolsko vaspitanje, a pored studija posvećena je i brojnim humanitarnima aktivnostima koje su usmjerene na pomoć najmlađima. Iako se ne bavi profesionalno modelingom, odlično se snašla na takmičenju, pa kaže da je čak dvije lente nisu iznenadile.