Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Posljednji dan nagradne igre: Portal Onogošt i Lake Fest poklanjaju tri kompleta ulaznica

lake_fest
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 04.08.2016. u 06:15

U susret šestom Lake Fest-u, koji će se održati od 11 do 14. avgusta, naš portal u saradnji sa organizatorima jednog od najvećih rok festivala u regionu, pokloniće tri kompleta ulaznica za najkreativniji predlog kojim se promoviše Lake Fest.

Nagradna igra počela je 27. jula, a završava se sjutra u podne, stoga pozivamo sve zainteresovane da dostave svoje kreativne ideje i konkurišu za nagradnu igru.

Da bi učestvovali u nagradnoj igri i osvojili tri kompleta ulaznica, čitaoci našeg portala prije svega moraju da imaju Facebook nalog. Potom treba da na e-mail adresu [email protected], ili u inbox Facebook stranice Onogošt.me, pošalju fotografiju ili video klip, maksimalne dužine do 10 sekundi, kojima će se na kreativan način promovisati, ili simbolizovati Lake fest.

Potrebno je naznačiti „Za nagradnu igru“, i ostaviti sljedeće podatke: ime i prezime i kontakt.

Rok za dostavljanje kreativnih ideja je 5. avgust do 12h, nakon čega će tročlana komisija, sastavljena od članova portala, Lake festa i NVO sektora, pregledati prispjeli materijal i odabrati pet najboljih.

Pet najboljih ideja sjutradan, u podne biće postavljene na Facebook stranici portala Onogošt. Glasanje za pobjedničku ideju traje do 8. avgusta u podne. Pobjednička ideja je ona koja sakupi najveći broj lajkova na stranici portala, a autor ideje je dobitnik tri paketa ulaznica.

U nagradnoj igri, u okviru jednog prijedloga, može da učestvuje i više osoba. 

Ne propustite da se svi malo zabavimo i na kraju neka najbolji pobijedi i bude dio spektakularnog rok festivala. 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Audicija za muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ za nikšićke učenike održaće se u petak, 12. aprila, sa početkom u 19 časova, u sali Nikšićkog pozorišta.