Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
13:07
2.2.2019.

Poslušajte pjesme za Monteviziju 2019.

Gledaoci Radio-televizije Crne Gore (RTCG) imaće priliku da učestvuju u glasanju za izbor crnogorskog predstavnika na Evroviziji, koja se ove godine održava u Izraelu.


Pet crnogorskih izvođača svoje numere izvešće na Monteviziji, koja se održava 9. februara u 21 sat. Gledaoci RTCG-a su potencijalni dobitnici puta u Izrael za dvije osobe, ukoliko budu glasali za svoje favorite.

Do Montevizije koja se održava 9. februara predstavljamo vam svih pet numera, kako biste odlučili koja je to pjesma koja je najzaslužnija da bude predstavnik Crne Gore na Eurosongu.

Podsjećamo, Monteviziju će otvoriti grupa D mol, druga će nastupiti Andrea Demirović, treća će pjevati Monika Knezović, četvrta Ivana Popović Martinović, dok će se publici posljednja predstaviti Nina Petković, a tim redom vam i predstavljamo učesnike ovogodišnje Montevizije.

 

izvor: RTCG

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:06
  15.2.2019.

  Uz brojne ljubitelje, zanimljive kreacije i muzičku pratnju sinoć je u Svadbenom salonu "Knjaz" organizovana modna revija za djecu i odrasle u organizaciji D Models agencije.

 • 08:35
  12.2.2019.

  Plesni klub "Royal" protekle dvije sedmice proveo je na međunarodnim takmičenjima u Austriji i Sloveniji, gdje su njegovi članovi imali uspješne nastupe.

 • 16:21
  11.2.2019.

  Pjevač Nikola Karadžić ne nastupa često po lokalima, ali će publika imati priliku da ga čuje u lokalu Venezia u Kotoru i to u četvrtak 14. februara. Svoj repertoar uvijek prilagodi prilici, a trudi se i da prati aktuelnu muzičku scenu, a uvijek zapjeva i na privatnim proslavama gdje je pozvan kao gost.

 • 07:55
  10.2.2019.

  Grupa D mol pobijedila je na sinoć održanoj Monteviziji  i sa baladom "Heaven" predstavljaće Crnu Goru na 64. Eurosongu u Tel Avivu.