Poznata imena izvođača Lake festa, Zečević: Novitet u odnosu na prethodne godine učešće DJ-eva

Organizatori Lake festa objavili su imena izvođača ovogodišnjeg festivala, koji će se od 4. do 6. avgusta održati kraj Krupačkog jezara pod sloganom „Tradicija se nastavlja“.

 

“Novitet u odnosu na prethodne godine je učešće eminentnih inostranih i Ex-Yu DJ-eva, pa će gosti festivala uz tradicionalne zvuke rock&rola u kasnijim satima moći uživati i u ovim zvucima”, saopštio je direktor festivala Peđa Zečević.

On je podsjetio da je od 2011. godine kroz kapije festivala prošlo preko 220.000 ljubitelja muzike, pa se s obzirom na ogromno interesovanje i ove godine, kaže Zečević, očekuje veliki broj posjetilaca.

Line-up:

Četvrtak 04.08.

Vrpca

 DST

 Piloti

 Black Metalika tribute

 Agents of times

 Marko Nastić

 

Petak 05.08

Deca iz vode.

Ateist rap

Van Gog

Negativ

Ten walls

Lea Dobričić

 

Subota 06.08.

Kraljevski apartman

KKN

Bolero

Vojko V.

Paul van Dyk

Dejan Milićević

Cijena karte je nepromijenjena u odnosu na prethodne godine, pa će jednodnevna koštati 10 eura, a za tri dana 25 eura.

Kamp besplatan, prijava obavezna

Zečević je najavio da će i ove godine biti organizovan kamp u topolama kraj jezera, koji će kao i dosad biti besplatan, dok će prijava biti obavezna.

“Imajući u vidu činjenicu da je Lake i ekološki festival i  u kampu i na festivalskom dijelu organizovaće se više ekoloških aktivnosti. Kako su posjetioci i navikli, produkcija festivala, bina, tehnika i sve što prati vrhunske festivale biće na najvećem nivou. Prevoz iz grada do festivala i obrnuto funkcionisaće po uhodanom sistemu, kontinuirano uz simbolične cijene karte”, saopštio je Zečević.

Pokrovitelji Lake festa su i ove godine Pivara Trebjesa, Opština Nikšić i EPCG, a organizaciju su pomogli i mnogobrojni sponzori i organizacije, naveo je direktor festivala.

“Još jedno uspješno izdanje najvećeg crnogorskog festivala uz slogan „Tradicija se nastavlja“ očekuje nas i ove godine na starom mjestu kraj Krupačkog jezera”, najavio je Zečević.

 

                                                                                                           

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Dejan Milićević večeras od 2.45h zatvoriće 11. izdanje Lake festa koje se održava pod sloganom "Tradicija se nastavlja".