Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
14:30
4.4.2019.

Poznati prvi izvođači: Madam Piano i Svemirko na Bedem festu

U susret desetom jubilarnom izdanju Bedem festa, zadovoljstvo je započeti sa objavom izvođača, jer su upravo oni ti koji po kojima smo uvijek bili jedinstveni i drugačiji, između ostalih stvari, naveo je Petar Šundić, direktor festivala.


Kako je rekao, čast i privilegiju da otvori fascinantnu listu izvođača prepustili su "nepravedno zaboravljenoj i zapostavljenoj Madam Piano".

“Riječ je o izuzetnoj divi prepoznatljivog glasa koji izaziva divljenje i poštovanje, svojevrsnu mističnost i duhovnost. Biće to prava radost uživati u njenim notama i iznenađenjima koja nam priprema za Bedem fest”, ističe Šundić.

Kako je kazao, za sljedeće ime 10. Bedem festa može se reći da je “lik koji je napunio Dragstor i Tvornicu, neko ko izaziva veliko poštovanje sve većeg broja poštovalaca, zagovornik filozofije “manje je više”".

“Autentičan u svojoj formi izražaja, neko ko će nas sigurno povesti u svijet magije u ambijentu Starog grada Bedema i drevnih zidina. To je Svemirko. Muzička galaksija i beskonačnost”, ističe on i poziva sve da se upute u avanturu zvanu Bedem fest.

“Biće to jedno nezaboravno putovanje za sve nas”, obećava Šundić.

Deseti Bedem fest održaće se od 2. do 4. avgusta.

Ostale vijesti iz kategorije