Punkreas: Lake Fest je jedna od najljepših stvari koje su se desile ovom gradu

punkreas
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 26.07.2016. u 14:18

Zadovoljstvo da svira na šestom Lake festivalu imaće i nikšićki Punkreas. 

Bend je za sajt festivala otkrio da će publika biti u prilici da čuje pjesme sa novog EP-a, ali i neke starije, kao i da je sigurno da će svi biti dobro raspoloženi. Nijesu krili ni da su veliki poštovaoci ovog festivala.

 “Mi smo uz Lake Fest od prvog dana, svake godine smo gosti kampa, tu smo i da pomognemo šta god možemo. Ja lično mislim da je Lake Fest jedna od najljepših stvari koje su se desile ovom gradu. Prilika da Nikšićani malo odahnu od ove sive svakodnevnice, ali i da grad oživi. Gomila mladih ljudi može donijeti samo pozitivne stvari. Mislim da svi koji dođu u Nikšić ponesu lijepa iskustva, jer su Nikšićani definitivno dobri domaćini”, pohvalio je svoje sugrađane Mihailo Bulajić,  gitarista benda.

Mlada nikšićka grupa spremiće nastup u nešto drugačijem, proširenom sastavu i ne sumnjaju da će posjetioci uživati. Najavljuju da će biti veselo, ali konkretno.

“Onima koji su već bili na Lake Festu nema potrebe ništa da poručujemo, jer i sami znaju da je provod zagarantovan i nezaboravan, ali pozivamo ljude koji nisu bili na festivalu u našem Nikšiću da dodju, da kampuju, da uživaju u sjajnim koncertima, da ostave obaveze kućama, i da nam se obavezno pridruže na roštilju i pivu u kampu!”, raspoloženo poručuje Bulajić.

Band je nastao 2003. godine i mnogi ga smatraju za jedinog istinskog nasljednika popularne punk grupe DST. Da sada su snimili jedan album pod nazivom “Glavom kroz zid”, par singlova, a ovih dana se očekuje izlazak njihovog drugog albuma. Do sada su svirali na raznim znacajnim muzickim festivalima u regionu i imali turneje u preko deset evropskih drzava, a u crnogorskim gradovima su, takođe,  rado viđeni gosti.

Sastav čine Goran Dabović – vokal, Mihailo Bulajicć – gitare, Bojan Bojanić – bas gitara i Đorđije Njunjić – bubnjevi.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu svoju turističku ponudu prezentovala su i turističke organizacije opštine Nikšić i Glavnog grada Podgorica.