Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Punkreas na Exitu: Potvrda svega onog što bend propagira tokom cijelog svog postojanja

d20e607c2e8273f49d1c9a6102891981
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 15.04.2016. u 09:26

Najaktivniji crnogorski punk bend „Punkreas“ nastupiće na ovogodišnjem Exit festivalu koji će se održati od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. 

Poziv je za Nikšićane stigao kao potvrda kvaliteta onoga što rade proteklih trinaest godina, a prilika da sviraju na najboljem ljetnjem festivalu je nešto što svaki bend može da poželi.

„Što se tiče nastupa benda Punkreas na Exit festivalu prije svega moramo reći da nam je čast a zatim i velika privilegija svirati na jednom takvom prestižnom festivalu. Mnogi bendovi bi voljeli da se njihovo ime nađe na line up-u pored svih tih svjetski poznatih izvođača koji dolaze na Exit. Za Punkreas angažman na Exitu ujedno znači i potvrdu svega onog što bend propagira tokom cijelog svog postojanja, a to je iskren i pošten odnos prema muzici i ljudima koji nas podržavaju. Bez licemerja, sujete i zavisti. Ako ste uporni i tvrdoglavi kao što smo mi rezultat će prije ili kasnije doći”, kazao je za naš portal pjevač grupe, Goran Dabović.

Nastup na Exit festivalu je došao, kaže, u sjajnom momentu jer u maju mjesecu slave trinaest godina postojanja, tako da to sad ispada kao odlična uvertira za koncert na Exitu.

 

 

Za sada  se samo zna da će nastupiti na "Explosive Stage" bini i to prvog dana festivala,  tačnije 7. jula.

“Početak našeg nastupa i trajanje istog još uvijek ne znamo. U narednom periodu će sve biti jasnije i preciznije definisano. Na kraju krajeva naše je da se predstavimo u najboljem svijetlu i da damo sve od sebe a satnice i vremenski pojmovi su nam manje bitni”, zaključuje Goran.

Potvrđeno je da će na Explosive bini uz Punkreas svirati i Paradise Lost, At The Gates, Anti Flag, Raised Fist...

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci