Rambo Amadeus: Dođite i uživajte sa nama

rambo1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 28.07.2016. u 12:28

Rambo Amadeus pričao je za portal Lake Fest-a o svom nastupu, koji je prema line up-u predviđen u četvrtak, prvog dana festivala.

”Dolazim na Lake Fest sa sekstetom, dakle, standardna postava plus brass sekcija, pa se radujem što ću pružiti priliku publici da uživa u nešto bogatijem i kompleksnijem zvuku”, odgovario je Rambo na pitanje šta će publika moći da očekuje od njega.

Za Lake Fest kaže da predstavlja priliku za razvoj turizma.

”Krupačko jezero ima veliki turistički potencijal. Lake Fest je pravi način da se na Krupcu propagira turizam za mlade”, objašnjava on.

Kada je u pitanju repertoar koji će predstaviti  11. avgusta, legendarni muzičar najavio je da će biti zastupljene i pjesme sa novog albuma.

”Pripremili smo pjesme sa novog albuma, kao i neke sasvim nove koje nikada nijesu snimljene. Meni se dopada kako sada zvučimo, nadam se da će i publika imati isti doživljaj”, zagonetan je ostao Rambo.

Fanovima je ostavio kratku poruku.

”Dođite i uživajte sa nama”, pozvao  je Rambo Amadeus.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kultna jugoslovenska grupa „Ođila” održaće večeras koncert u Nikšićkom pozorištu, sa početkom u 20 časova.
Kulturno kreativni centar Akord u sebi sabira sve vidove umjetnosti, ljubavi i misli, koji već vjekovima čovjeku omogućavaju da osjeća slobodu i da bude slobodan. Akord manifestuje da kultura jeste nevidljivi medijum koji spaja i ujedinjuje ljude različitih uzrasta, nacija, vjeroispovjesti, ljude različitog obrazovanja i društvenog statusa, riječi su Miljana Mijuškovića, savjetnika za kulturu, turizam i vjerska pitanja u Opštini Nikšić povodom obilježavanja jubileja 25 godina postojanja i rada "Akorda".