Sarajevo: Deset zlatnih medalja za US „Luna“

luna1
US “Luna”
  • Autor onogost.me
  • 16.04.2018. u 12:44

Na plesnom takmičenju Inter Dance Fest, koje je održano u Sarajevu od 13. do 15. aprila, članovi Umjetničkog studija „Luna“ osvojili su deset prvih, dva druga i jedno treće mjesto.

Zlatnim medaljama okitile su se Anastasija Backović u kategoriji street dance show mini kids, Mina Čanović, Anastasija Golović i Iva Selimi u kategoriji acrobatic dance.

„Za grupno izvođenje, članovi Umjetničkog studija “Luna” su osvojili prva mjesta za koreografije “Asian dream”, “Rainbow”, “Believer”, “Adagio”, kao i drugo mjesto za koreografije “Flamenka”  i “Španija” u kategoriji Etno/Folk“, naveli su iz tog umjetničkog studija.

U kategoriji duo acrobatic djeca, prvo mjesto su osvojile Andrea i Vasilisa Backović sa koreografijom “Music box”, dok su u juniorskoj kategoriji prvo mjesto zauzele Milica Bulatović i Anđela Đapić sa koreografijom “Dolls”. U istoj kategoriji, treće mjesto su osvojile Lana Knežević i Milana Goranović, četvrto Vladana i Jelena Grubač, dok su petu poziciju zauzele Marija Mišović i Ivana Stanišić.

„Na osnovu rezultata, možemo reći da su članovi US „Luna“ dominirali u plesnoj disciplini Acrobatic, o čemu i govori rezultat od 10 prvih mjesta, od mogućih 11 kategorija u kojima su plesači pokazali svoje umijeće“, zadovoljno su zaključili oni.

Učešće u ovom takmičenju uzelo je preko 3.000 takmičara iz sedam država.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Djevojčice i dječaci iz Crne Gore, uzrasta od 12 do 14 godina, od ponedjeljka su dio međunarodnog žirija Evropske filmske akademije. Osnovci iz Nikšića, Rožaja i Žabljaka, zajedno sa svojim vršnjacima iz 42 evropske zemlje, putem online platforme gledaju filmove koji su nominovani za prestižnu Nagradu mlade publike.