Sivilo: Predajte se energiji tokom našeg nastupa

sivilo1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 24.07.2016. u 14:31

„Sve najbolje mislim o tom festivalu, znam koliko mi je pomogao i pomaže u mojoj karijeri. Kao posjetilac i kao učesnik nosim samo pozitivna iskustva. Jedan od rijetkih festivala koji je “od ljudi, za ljude”, zbog toga i mnogi kažu da je Lake Fest festival koji ima dušu“, ovako o Lake Fest-u priča podgorički reper Balša Krkeljić, poznatiji kao „Sivilo“.

Balša posjetiocima poručuje da mogu da očekuju, kako kaže, jednu veliku energiju, projektovanu kroz tvrdi hip hop zvuk.

„Znamo koliko Nikšićani vole da rokaju, a i mi isto, tako da ćemo gledati da se svi dobro zabavimo na Krupcu“, najavljuje on.

Sivilov nastup planiran je za 11. avgust, u 00.15h, pa fanovima savjetuje da se dobro razgibaju prije njegovog dolaska na binu, jer ih čeka specijalan provod.

„Želimo im dobro da se najedu i napiju, da povedu što veći broj drugara i drugarica i da se predaju energiji koja će da vlada tokom našeg nastupa“, obećava Balša.

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kultna jugoslovenska grupa „Ođila” održaće večeras koncert u Nikšićkom pozorištu, sa početkom u 20 časova.
Kulturno kreativni centar Akord u sebi sabira sve vidove umjetnosti, ljubavi i misli, koji već vjekovima čovjeku omogućavaju da osjeća slobodu i da bude slobodan. Akord manifestuje da kultura jeste nevidljivi medijum koji spaja i ujedinjuje ljude različitih uzrasta, nacija, vjeroispovjesti, ljude različitog obrazovanja i društvenog statusa, riječi su Miljana Mijuškovića, savjetnika za kulturu, turizam i vjerska pitanja u Opštini Nikšić povodom obilježavanja jubileja 25 godina postojanja i rada "Akorda".