Autor: onogost.me
Foto: Arhiva
14:30
13.3.2019.

Spremite se za peti Snow dance festival!

Ski centar Vučje organizuje peti po redu Snow dance festival koji će se održati 15, 16. i 17. marta.


U petak veče, 15. marta, sa početkom u 20h u Ski centru biće organizovan Intro party gdje će goste zabavljati Nitro band. 

Već u subotu od 12h čeka vas svirka IKS-OKS benda, a nakon njih kao headliner će nastupiti Dejan Milićević. Drugi dan festivala biće završen nastupom DJ Proximus-a.

U nedelju, 17. marta kao headliner će nastupiti Marko Milosavljević, a pored njega vas čekaju i svirke Audiostorm-a i P.S.-a. Program će početi u 12h.

“Za dobro raspoloženje, pored izvođača na festivalu, pobrinuće se i profesionalna ekipa glavnog sponzora festivala, prve crnogorske craft pivare “Mammut””, naveli su iz Ski centra.

Ulaz je slobodan, a prevoz će biti organizovan iz Podgorice.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:26
  17.5.2019.

  U Nikšiću će od 7. do 9. juna biti održan festival umjetnosti pod nazivom “Umjetnost nad sjenom” u organizaciji troje nikšićkih gimnazijalaca Milice Burić, Vuka Pekovića i Šćepana Popovića, uz podršku UNICEF-a, digitalizuj.me i Opštine Nikšić.

 • 11:43
  9.5.2019.

  Partibrejkers i Kanda, Kodža i Nebojša nova su imena jubilarnog, 10. Bedem festa.

 • 08:37
  9.5.2019.

  Želja da jednog dana javno nastupe sa svojim rok bendom, za šestoro gimnazijalaca uskoro bi trebalo da se ostvari. Iako različitih generacija, ljubitelji ovog zvuka okupili su se pod nazivom „Ne bilo rocka“. Danas ovaj šesterac se vrijedno priprema za takmičenje gimnazijskih bendova "Danilovgradation", koje će biti održano sjutra na platou pored rijeke Zete.

 • 14:40
  5.5.2019.

  Svjetski kup u latinoameričkim plesovima, pod pokroviteljstvom Svjetske Umjetničke Plesne Federacije (WADF) i Plesnog kluba “Jet Set” iz Podgorice prethodnih dana je po prvi put organizovan u Crnoj Gori.