Autor: onogost.me
Foto: Arhiva
14:30
13.3.2019.

Spremite se za peti Snow dance festival!

Ski centar Vučje organizuje peti po redu Snow dance festival koji će se održati 15, 16. i 17. marta.


U petak veče, 15. marta, sa početkom u 20h u Ski centru biće organizovan Intro party gdje će goste zabavljati Nitro band. 

Već u subotu od 12h čeka vas svirka IKS-OKS benda, a nakon njih kao headliner će nastupiti Dejan Milićević. Drugi dan festivala biće završen nastupom DJ Proximus-a.

U nedelju, 17. marta kao headliner će nastupiti Marko Milosavljević, a pored njega vas čekaju i svirke Audiostorm-a i P.S.-a. Program će početi u 12h.

“Za dobro raspoloženje, pored izvođača na festivalu, pobrinuće se i profesionalna ekipa glavnog sponzora festivala, prve crnogorske craft pivare “Mammut””, naveli su iz Ski centra.

Ulaz je slobodan, a prevoz će biti organizovan iz Podgorice.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:20
  15.3.2019.

  Na trećoj regionalnoj muzičkoj konferenciji “Kontakt”, koja će se od 20 do 23. marta održati u Beogradu, pojaviće se predstavnici Bedem festa, čime će ujedno započeti kampanja jubilarnog desetog izdanja ovog festival pod nazivom “U susret jubileju”.

 • 08:14
  15.3.2019.

  Snow dance, festival koji Ski centar Vučje organizuje po peti put, počeće večeras, a posjetioce očekuje bogat zabavni program i promotivne cijene pića.

 • 19:12
  13.3.2019.

  Nakon evropskih i regionalnih pozornica, članovi zagrebačkog trija From Another Mother, na krilima uspjeha albuma “Eliptir”, dolaze u Nikšić, u okviru platforme Nikšićko rocks.

 • 12:16
  8.3.2019.

  Larisa Lalatović iz Nikšića, ovogodišnja je mis šarma i fotogeničnosti. Lente je osvojila na izboru za mis zime koji je održan na Žabljaku. Ova 22-godišnja Nikšićanka, studentkinja je Filozofskog fakulteta, odsjek za predškolsko vaspitanje, a pored studija posvećena je i brojnim humanitarnima aktivnostima koje su usmjerene na pomoć najmlađima. Iako se ne bavi profesionalno modelingom, odlično se snašla na takmičenju, pa kaže da je čak dvije lente nisu iznenadile.