Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Šta predstavlja i znači ova linija na dlanu

12921038_10206111774249017_1877974775_n
  • Autor onogost.me
  • 02.04.2016. u 20:02

Saznajte šta ova linija na vašem dlanu otkriva o ličnosti i životu.

Koja je tvoja linija?

1.Ako je ovo vaša linija, onda ste vi jedna jako ambiciozna osoba. Vi ste nezavisna, inteligentna osoba i imate dosta dobrih kvaliteta kada je u pitanju donošenje odluka. Vaše osobine mogu biti i sebičnost i materijalistički pogled na svijet. Potrudite se da istaknete svoje kvalitete zbog sebe i drugih.

2. Ako je ovo vaša linija, onda ste vi jako promišljena osoba, veoma ljubazna i ona kojoj se može vjerovati. Imate tendenciju da svoje srce date na tacni, možda čak i prerano. Trebali biste da naučite kako da se zaštitite na vrijeme.

3. Ako je ovo vaša linija, onda težite da budete jako sadržajna osoba puna samopouzdanja kada je ljubav u pitanju, nevezano da li ste single ili u vezi. Vi ste jedna srećna osoba u svakom pogledu.

4. Ako je ovo vaša linija, vi ste strpljiva osoba, brižna, mirna, velikodušna i puna dobrih namera. Vi ste osoba koja voli da poklanja.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Audicija za muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ za nikšićke učenike održaće se u petak, 12. aprila, sa početkom u 19 časova, u sali Nikšićkog pozorišta.
Bend „Galija“ gostovaće u Nikšiću 26. apila u Sportskom centru. Organizatori koncerta su Turistička organizacija (TO), Nikšićko pozorište, „Zahumlje“, Sportski centar, uz podršku Opštine Nikšić i NVO Fors Montenegro.