Šta predstavlja i znači ova linija na dlanu

12921038_10206111774249017_1877974775_n
  • Autor onogost.me
  • 02.04.2016. u 20:02

Saznajte šta ova linija na vašem dlanu otkriva o ličnosti i životu.

Koja je tvoja linija?

1.Ako je ovo vaša linija, onda ste vi jedna jako ambiciozna osoba. Vi ste nezavisna, inteligentna osoba i imate dosta dobrih kvaliteta kada je u pitanju donošenje odluka. Vaše osobine mogu biti i sebičnost i materijalistički pogled na svijet. Potrudite se da istaknete svoje kvalitete zbog sebe i drugih.

2. Ako je ovo vaša linija, onda ste vi jako promišljena osoba, veoma ljubazna i ona kojoj se može vjerovati. Imate tendenciju da svoje srce date na tacni, možda čak i prerano. Trebali biste da naučite kako da se zaštitite na vrijeme.

3. Ako je ovo vaša linija, onda težite da budete jako sadržajna osoba puna samopouzdanja kada je ljubav u pitanju, nevezano da li ste single ili u vezi. Vi ste jedna srećna osoba u svakom pogledu.

4. Ako je ovo vaša linija, vi ste strpljiva osoba, brižna, mirna, velikodušna i puna dobrih namera. Vi ste osoba koja voli da poklanja.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Završila je Nižu muzičku školu – odsjek klavir, osvojila desetine zlatnih medalja na takmičenjima u modernim plesovima, ali ju je želja za novom avanturom iz svijeta muzike odvela u oblast modelinga i odmah se to ispostavilo kao pun pogodak.
Festival Lake fest održaće se ove godine od 4. do 6. avgusta na obali nikšićkog jezera Krupac.