Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
14:30
10.10.2018.

„Što glasnije“ počinje večeras

Takmičenje u pjevanju pod nazivom „Što glasnije“, koje Akademia bar organizuje u cilju promocije i afirmacije mladih pjevača iz Nikšića, kao i ostalih gradova Crne Gore, počeće večeras u 21h.


Takmičiće se 11 pjevača i to Nikšićani: Aleksandar Nikčević, Jovan Bulatović, Dragana Stijepović, Anđela Tomić, Irena Nikčević, Andrija Vasiljević, Jovana Živković, Radule Lalović, Alma Hodzić, Elena Božović i Danilovgrađanin Darko Šćepanović.

Planirani broj takmičara je bio 24 koji će biti podijeljeni u tri grupe, međutim, neki od njih su otkazali učešće.

Ipak, prema riječima organizatora Dalibora Petkovića, to ne umanjuje kvalitet takmičenja.

„Mali broj takmičara, ali veoma kvalitetnih pjevača. Većina njih već nastupa po klubovima i imali su nastupe na festivalima. Takmičenje je napravljeno po sistemu nekadašnjeg "Prvog glasa Nikšića", koji se ne održava već nekih 20-ak godina“, istakao je Petković uz obećanje da će se „Što glasnije“ nastaviti i sljedeće godine.

Učesnike će ocjenjivati stručni žiri koji će biti sastavljen od renomiranih crnogorskih pjevača i muzičara: Nina Žižić, Aleksandar Zoranić, Davor Vučetić, Marko Perić (ex NO NAME), Ivan Ivanović (Bubnjivi), Veljko Vučurović (DST), Ljubo Ćeranić, Stefan Bjeletić i drugi.

Za prva tri mjesta obezbjeđene su vrijedne nagrade. Nagrada za prvo mjesto je putovanje za dvije osobe - Grčka , Italija ili Francuska, za drugo mikrofon SHURE 58, a za treće mjesto – vikend za dvoje u Etno selu „Montenegro“.

Biće obezbjeđene i druge vrijedne nagrade za koje će se pobrinuti sponzori: Tuborg, Jagermeister, De-Lux rasvjeta, Beauty studio Status, d.o.o. Sparks i cvjećara D&I.

Takmičenje će se moći pratiti i preko livestream-a na Facebook stranici Akademia bara.

Medijski sponzor je portal Onogošt.

.

Ostale vijesti iz kategorije