Sve spremno za Lake fest 2016!

lake_fest_kamp1
Lake fest
  • Autor onogost.me
  • 11.08.2016. u 08:24

Prostor pored Krupačkog jezera je spreman za šesto izdanje Lake fest-a. 

Posljednje pripreme su završene i sve je spremno za početak nove avanture.

Festivalski prostor, zbog velikog interesovanja, pretrpio je određene promjene u vidu proširenja kapaciteta, kao i sanacije terena i uređenja festivalskog prostora. Stiglo je i dodatno ozvučenje i osvjetljenje, kao i dva video bima na kojima će publika moći da prati nastupe izvođača.

Budući da je interesovanje za ovogodišnje izdanje festivala nezapamćeno dosad, i sam prostor na kojem će boraviti kamperi je proširen, a prvi kamperi su pristigli prethodnih dana.

Iz organizacije podsjećaju da je u toku festivala na snazi jednosmjerni saobraćaj blizu Krupca, a ove godine postoji i organizovan prevoz. Prevoz autobusom je obezbijeđen na relaciji Krupac – Podgorica (cijena karte je 1.5 euro), dok na svakih 30 minuta autobus kreće sa glavne autobuske stanice u Nikšiću do jezera po cijeni od 0.50 eura.

Ulaz na festival večeras je besplatan, dok je cijena ulaznice za preostala tri  festivalska dana 25 eura, a jednodnevne ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 10 eura.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Takmičarka plesnog kluba "Rojal" iz Nikšića, Teodora Milović, osvojila je četvrto mjesto na svjetskom prvenstvu koje se održava u Skoplju, u Sjevernoj Makedoniji.