Takmičari “Royal”-a se iz Grčke vratili okićeni medaljama

65925891_2334976786719512_8703109767683375104_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 06.07.2019. u 06:09

Plesni klub “Royal” proteklog vikenda je učestvovao na Balkanskom prvenstvu za latino-američke plesove i otvorenom turniru za moderne plesove koji se održao u grčkoj Kavali.

Kako su kazali iz kluba, ovo je bila planirana završnica sezone za njihove napredne takmičare, nakon uspjeha koji su napravili u Poljskoj, Litvaniji, Austriji, Sloveniji, Srbiji i državnim takmičenjima.

“U otvorenom dijelu takmičenja formacija odraslih u salsa disciplini i formacija juniora u disciplini hip hop osvojile su prvo mjesto od šest u kategoriji, što je po našem mišljenju i više nego dobar rezultat. Na Balkanskom prvenstvu obje formacije su u jakoj konkurenciji osvojile peto mjesto”, naveli su iz “Royal”-a.

Grupa juniora osvojila je drugo mjesto, a seniorska grupa koja se prvi put pojavila, osvojila je zlatno odličje.

U pojedinačnim plesovima najuspješnija predstavnica bila je Marija Bjelica koja se plasirala do finala, ali bez medalje.

“Za naš tim ovo takmičenje, kao i sva druga na kojima smo bili, predstavljaju podstrek za napredak, najviše zbog vrhunskih plesača koje smo imali priliku da vidimo. Uvijek smo pristalice odlaska na jaka takmičenja gdje je do medalje teško doći. Sada smo svim članovima dali zasluženu pauzu od mjesec dana, nakon čega ćemo početi pripreme za svjetsko i evropsko prvenstvo, dok nam se novi članovi mogu javiti u septembru, ukoliko se žele priključiti našem reprezentativnom timu i naučiti kako da iskoriste svoj talenat na pravi način”, poručili su iz tog kluba.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Završila je Nižu muzičku školu – odsjek klavir, osvojila desetine zlatnih medalja na takmičenjima u modernim plesovima, ali ju je želja za novom avanturom iz svijeta muzike odvela u oblast modelinga i odmah se to ispostavilo kao pun pogodak.
Festival Lake fest održaće se ove godine od 4. do 6. avgusta na obali nikšićkog jezera Krupac.