Telenor: Do iPhone-a SE uz digitalni servis Capture

ilustracija
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 23.08.2016. u 09:49

Foto konkurs “Capture the Adventure“, u organizaciji kompanije Telenor, počeo je juče, a trajaće do 22. septembra.

“Sve što je potrebno jeste da sačuvate fotografiju putem digitalnog servisa Capture i link do tako sačuvane fotografije pošaljete uz prijavu objavljenu na našem sajtu”, objašnjavaju iz kompanije Telenor.

Druženja, pejzaži, zanimljive situacije i inspirativni trenuci mogu se naći na fotografiji, a Telenorov žiri nagradiće najbolju novim iPhone SE telefonom.

Telenor je napravio digitalni servis Capture kako bi omogućio čuvanje i jednostavan pristup fotografijama i video zapisima putem interneta, u svakom trenutku i sa bilo kojeg uređaja – računara, tableta ili mobilnog telefona. 

“Osim osnovne funkcije čuvanja fotografija i video zapisa, Capture nudi i mogućnost kreiranja foto i video priča koje korisnici mogu podijeliti sa prijateljima putem direktnog linka.  Servis Capture jednostavan je za korišćenje, a može se aktivirati putem aplikacije ili portala Moj Telenor, kao i preuzimanjem Capture aplikacije direktno sa marketa i praćenjem uputstva”, objašnjavaju iz kompanije. 

Osim besplatnog prostora za čuvanje fotografija i video zapisa, ističu iz Telenor-a, svojim korisnicima nude i besplatan internet saobraćaj za korišćenje aplikacije Capture, do kraja naredne godine.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Takmičarka plesnog kluba "Rojal" iz Nikšića, Teodora Milović, osvojila je četvrto mjesto na svjetskom prvenstvu koje se održava u Skoplju, u Sjevernoj Makedoniji.