Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
10:21
10.6.2021.

U Crnu Goru stiže ultimativni ljetnji hit - Wai Moment

Ovo ljeto je na ozbiljnom zadatku i od njega imamo velika očekivanja. Želimo nove momente za pamćenje, za prepričavanje, za fotkanje, slanje i tagovanje, želimo čak i fotografije iz polaroida, za foto album i podsjećanje na ovo ljeto.


Jedan od novih momenata ovog ljeta je i hard seltzer Wai Moment koji donosi uživanje u egzotičnom i osvježavajućem ukusu. Osvježavajuće gazirano alkoholno piće sa niskim sadržajem alkohola (4%) i malim brojem kalorija (99 kalorija po limenci).

Posle munjevitog uspjeha u Americi, ovo piće zahvaljujući Pivari „Trebjesa“, ovog ljeta stiže u Crnu Goru u tri eksplozije ukusa: tropical crew, minty lime time i crazy berries. Bilo da ste na obali mora, planinskoj brvnari, šatoru pored jezera ili vikendici sa bazenom, Wai Moment donosi nov optimizam, nadu i uživanje u ovom ljetu i prilici da nadoknadimo sve propušteno i da stvorimo nova poznanstva, iskustva i uspomene.

Kako je nastao hard seltzer?

Kategorija hard seltzera nastala je 2013. godine. I kako to obično biva sa dobrim idejama, nastala je sasvim slučajno, kada je mladi pivar iz Konektikata ugledao grupu žena u restoranu kako na ručku naručuju sodu i alkohol. Došao je na ideju da sastojke pomiješa i ponudi jedinstvenu osvježavajuću verziju. Ova savršena mješavina mjehurića i slatkoće ubrzo je postala pravi hit u Americi i omiljeno piće onih koji žele da probaju nešto novo. Neka predviđanja ukazuju da će ovo biti najbrže rastuća kategorija alkoholnih pića u SAD u narednih pet godina.

Želje ljudi ne razlikuju se puno širom svijeta, pa je očekivanje da će Wai Moment brzo osvojiti srca svih nas i u Crnoj Gori. Jer je Wai upravo slika njih samih – poletnih i radoznalih, ali i onih koji vode računa o kvalitetu svog života.

Do kraja ljeta, kad sjednete u bar na plaži ili u omiljenu baštu u gradu, nećete biti u dilemi pred čuvenim pitanjem: Šta popiti? Uživajte u svježem WAI Moment talasu!

Sponzorisano

Ostale vijesti iz kategorije