U gradskom parku održane sportske igre za najmlađe

carolija
NVO Čarolija
  • Autor onogost.me
  • 01.09.2016. u 12:29

U saradnji sa Školicom sporta “Kroz igru do zdravlja”, igraonica “Čarolija” juče je u gradskom parku organizovala takmičenje u sportskim igrama za djecu, uzrasta od četiri do 12 godina. 

Učestvovalo je oko četrdesetak mališana. Cilj manifestacije bio je da se pošalje apel djeci, da se odvoje od tableta, kompjutera i TV uređaja, kako bi što više slobodnog vremena provodili u prirodi, u igranju i vježbanju.

Mališani su dobili na poklon majice, a na kraju takmičenja svi zajedno (i pobjednici i poraženi) uživali su u slatkim iznenađenjima koje im je obezbijedila Čarolija.

“Sportske igre se organizuju već četiri godine. Nadamo se da će ovo postati tradicionalna manifestacija. Inače, ovo je samo jedna u nizu aktivnosti koje organizuje Čarolija. Mi postojimo.zbog djece i trudimo se da im svako druženje osmislimo toliko dobro da im bude žao što odlaze kući”, kazala je Marija Mandić, direktorica NVO Čarolija.

Prema riječima mališana, sjajno su se proveli. Kući su otišli sa oduševljenjem, u nadi da će uskoro opet biti organizovan ovakav vid zabave.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci