U ponedjeljak audicija za manifestaciju “U ritmu Evrope”

pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 18.02.2023. u 13:16
U Nikšiću će se u ponedjeljak, 20. februara održati audicija za mlade uzrasta od 14 do 21 godine, koji žele da nastupe na poznatoj muzičko – plesnoj manifestaciji "U ritmu Evrope".

“Koristimo ovu priliku da pozovemo sve vas koji ste talentovani u pjevanju i plesu, a imate od 14 do 21 godinu, da se prijavite na audiciju koja će se održati, u ponedjeljak, 20. februara, sa početkom u 12 časova, u sali “Zahumlja”. Za audiciju se možete prijaviti slanjem imena i prezimena, broja godina i grada iz kojeg dolazite na instagram profil: @rhythm_of_europe ili na broj telefona: +38269778778 (viber/Whatsapp)”, navodi se u pozivu.

Odabrani na audiciji imaće priliku da svoj talenat za pjevanje i ples usavršavaju tokom višemjesečnih priprema, u booth kampovima, sa muzičkim direktorom i trenerom scenskog pokreta “Crna Gora u ritmu Evrope” i predstavljaju svoj grad na finalnom takmičenju koje će se ove godine održati na Cetinju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Završila je Nižu muzičku školu – odsjek klavir, osvojila desetine zlatnih medalja na takmičenjima u modernim plesovima, ali ju je želja za novom avanturom iz svijeta muzike odvela u oblast modelinga i odmah se to ispostavilo kao pun pogodak.
  Festival Lake fest održaće se ove godine od 4. do 6. avgusta na obali nikšićkog jezera Krupac.